anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o poveste mai lunga...si sper sa o cititihappy

Vara trecuta am cunoscut un baiat de a7-a.Si din prima zi mi-a placut de el si el ma placea putin
Dar dupa aia am inceput sa-l bazai la cap pe mess, sa ma bag mereu un seama cu el, etc.

Si acum mi-a dat ignore, dar cand iesim afara se poarta destul de bine cu mine, si nu stiu cum sa fac sa ma scoata de la ignorstraight face
Ce pot sa fac?big grin

Răspuns Câştigător
| Baby a răspuns:

De fapt, eu iti spun ce cred eu acum, tipul asta s-a saturat sa stai pe capul lui toata ziua, si de aia ti-a dat ignore. Dar fata in fata nu-ti zice nimic, se comporta normal, dar nu vrea sa aiba nimic de a face cu tine. trebuie sa nu pari disperata de la inceput, sa-l lasi mai moale si poate nu se ajungea la asta. Acum e greu sa il faci sa se razgandeasca, si sa te rogi de el sa te bage inapoi in lista nici nu se pune problema...

6 răspunsuri:
| WeLoveIceCream a răspuns:

Daca ti'a dat ignore nu te mai poate scoate.Doar daca iti faci alt Id. Acum nu pot sti daca ti'a dat ignore serios sau din gluma ptk atunci era nervos. Succes in continuare, si poate ai sanse la elsmugblushing. Sper ca am putut sa te ajut in vreun felbig grin.Bye.

| katriin a răspuns:

Ar fi bine sa-i spui in fata caa iti pare rau de ceea ce ai facut cca l-ai facut sa te ignore, ca regreti ce ai facut...Incearca sa-i cer ertare poate te va erta. Daca il iubesti cu adevarat poti sa-i spui ca pentru tine el e tot incit esti gata sati sacrificii viata.Trebuie sa aimult curaj ca dragostea are multe pietre in cale si tu ci tot cei lalti trebuie sa aveti mult curaj ca sa treceti de aceste pietre.SUCCES!

| zambetultau a răspuns:

Ddaka vrea poate sa te skoata de la ig poate o sa ne supui ce s-a intamplat mai departe

| FlaFy6666 a răspuns:

Am patit si eu asa cu fostul, dar eu aveam un prieten care ma intelegeam foarte bine cu el si intr-o zi m-am gandit sa intru la el pe facebook si sa vorbesc cu fostul.El nu stia ca sunt eu credea ca vorbeste cu acel baiat si i-am spus sa ma bage inapoi in lista si mai multe si pana la urma m-a bagat din nou in lista.Fa si tu cum am facut eu.SUCCESwinking

| Madalina_6813 a răspuns:

Daca ti-a dta ignore poate saa te scoatawinking
Cel mai bine e sa ii sp sa te scoata de la ignore...
Cu siguranta daca te uiti in ochii lui si ii zambesti te v-a scoate de la ignore...SUCCES happy

| Baby a răspuns:

Multumesc de fundita. Cel mai bine e sa vorbesti relaxat cu el, sa fiti prieteni, dar sa nu stai pe capul lui, sa-l lasi moale, pana te baga iar in lista.