anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o povestioara pe care simt sa o spun cuiva doar ca nu pot celor apropiați deoarece vor râde și nu o vor uita mult timp. Aici nu ma știe nici dracu' de aia e bine happy. Am fost cu parintii la mare acum 1 an. Mamei i s-a făcut pofta de baclava și am mers sa cumpărăm. Ajunse acolo, mama a salutat vânzătorul, el lucrând ceva în spatele tejghelei nu i-am văzut fata. Când s-a întors era superb! Brunet, cu ochi verzi, un verde pe care nu îl mai văzusem. Ce-i drept m-am holbat la el 30 de secunde și mama m-a inghiontit ca altfel și acum eram tot acolo, holbandu-mă la el laughing. Asta se întâmplă luni și de atunci pana duminica când trebuia sa plecam în fiecare zi am cumpărată baclava deși mie nu îmi place și o manca mama doar ca să îl vad. Credeți că el m-a observat când m-am holbat? Am fost penibila? Voi ce ziceți? Fără jigniri, pls. Apropo, scuze pentru categorie dacă e greșită.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca nu te-a vazut cand te-ai holbat, doar era cu spatele, cum ai spus si tu.
Apoi, vad ca ai doar 13 ani si mai spui ca esti grasuta... deci, chiar esti invizibila pentru baieti/barbati.

| corbulalbrosu a răspuns:

,,Când s-a întors era superb! Brunet, cu ochi verzi, un verde pe care nu îl mai văzusem. Ce-i drept m-am holbat la el 30 de secunde și mama m-a inghiontit ca altfel și acum eram tot acolo, holbandu-mă la el big grin ''
Daca si tu esti o fetiscana tot la fel de frumusica ca acel turc, poti fi absolut sigura ca te-a observat mai ales ca ''holbarea'' ta s-a repetat mai multe zile la rand. Doar sa fi avut orbul gainii ai fi trecut neobservata, insa se stie ca turcii sunt renumiti pentru ''acuitatea'' lor vizuala si recunoscuti ca fiind vajnici cuceritori mai ales... de inimi. big grin

| Anonima975 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

M-am holbat doar o singura data, restul zilelor a fost o privire normala, nu de,, psiho'' laughing

| Plato a răspuns:

Da, te-ai holbat, da, ai fost. Banuiesc ca esti un copil, din aceasta cauza e penal.

| Anonima975 a răspuns (pentru Plato):

Era chiar atât de evident ca sunt copil... am talentul, nu știu cum, sa ma fac de oriunde merg

| Anonima975 a răspuns (pentru Plato):

Nu as fi avut nici o problema sa ma vadă cea mai buna prietena în acea stare de holbare doar ca din moment ce am fost cu mama a fost și mai penibil

| Plato a răspuns (pentru Anonima975):

E penibil ce ai facut, nu ca te-a vazut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Clar te-a vazut. A si incercat sa faca rost de numarul tau de telefon, insa nu te-a gasit prin true caller. Inca te cauta, de aia inca are standul de baclava de la mare.

| Anonima975 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu ma refeream dacă m-a observat în ideea în care eu sa nu fi fost penibila, de aceea era mai bine sa nu ma observe

| Șurubelniță a răspuns:

Chiar dacă te-ar fi observat nu are rost să te mai gândești la el, nu e ca și cum îl vei mai vedea vreodată. Caută-ți alt crush, de data asta unul de vârsta ta ca să nu îl pui pe ăla în postura de a comite pedofilie.