Eu de obicei gandesc optimist deci varianta optimista pentru aceasta intrebare este :
"E o relatie de peste 2 ani de zile gandeste-te ca ai stat o gramada cu el, incearca sa gandesti cu inima, in fiecare relatie mai sunt si hopuri dar asta nu inseamna sa renunti ci sa mergi mai departe, deci eu zic sa il ierti si sa te bucuri din nou alaturi de el
Gândeşte-te la ce simţi pentru el. în viaţă e inevitabilă suferinţa deci oricum vei suferi, nu cu el dar poate cu altă persoană din partea altei persoane. Până la urmă şi suferinţa asta face parte din noi. Dacă ai să te blochezi la partea cu : " eu nu vreau să sufăr" nu vei ajunge nicăieri şi vei regreta. Mulţi fac asta. Părerea mea e că ar trebui să-i mai dai o şansă, să comunicaţi mai mult şi să rezolvaţi problemele apărute. Baftă!
Cum am putea sa ne dam cu parerea daca nu stim motivul despartirii?
anyway, ideea ar fi urmatoarea : sigur te-ai impaca cu respectivul pentru ca il iubesti, sau pentru ca va cunoasteti si ti-e teama momentan sa fii singura? ( adica, comoditate? )
Multumesc mult Asiryx. Cred ca pana la urma ai dreptate. O sa ma gandesc cat mai am timp la ce mi-ai zis tu, si cand nu voi mai avea, voi pune in practica sfatul tau. mersi mult.
Buna! Parerea mea este ca nu poti stii ce se va intampla in timp, dar cu atat ramai de la viata, cu momente frumoase, iar fara durere viata ar fi atat de banala si plictisitoare incat nu am avea de ce sa traim. Incearca si vei vedea pentru ca noi nu putem sa stim ce se va intampla dar din moment ce este de 2 ani cu el eu cred ca merita o a doua sansa.
Ce pot sa iti spun.si eu am avut o relatie de 2 ani in care mereu am avut parte numai de suferinte s zic asa din partea persoanei iubite si sincer ne-am desp d f multe ori si eu mereu incecam s fac sa fie bine, mereu timp d 2 ani am crezut ca o sa fie bine si degeaba.pakat ca am inteles asta dupa 2 ani. u esti singura care isi poate raspunde, u sti mai bine, dar eu cred ca daca in 2 ani nu ai reusit s faca sa mearga nu va merge.stiu ca nu e poate ce iti doresti s auzi dar sa stii ca vei suferi mai mult in viitor. e greu s pui capat dar e mai bine asa, nu cauta s faci sa fie bine s educi p cineva sa fie cum iti doresti, doar gaseste persoana care ti s-ar potrivi mai mult.succes