Bună.
El este ceva experimentat la 27 de ani, posibil să-i joace vreo figură.
Dacă este îndrăgostit de el, nu ai ce face.
Pa, pa.
Daca ceea ce spui tu e adevarat nu prea cred ca mai e virgina
vorbeste cu parintii ei, spune-le ca tie iti este frica de el, nu inspira incredere si e o diferenta de 12 ani...
In primul rand o relatie de o diferenta de varsta asa mare nu e posibila.Ea se crede intr-o relatie dar nu este. Tipu are vrajeala in el foarte mare, e si normal la varsta care o are sa stie sa minta frumos.Pt el e o bucatica fresh care nu are capsor.Cel mai bun sfat e sa-i spui parintilor ei cum sta treaba.Pe tine oricum nu te va asculta, chiar daca o sa-i spui adevarl, va zice ca vrei sa te pui intre ea si el. Rezolvarea o au doar parintii-Si anume prin interzicerea de a se mai vede cu el.
A aflat frate-su mai mare i-a spus mamei sale.Nu a mai lasat-o afara dar ea tot vorbeste si se intalneste cu el.
Are probleme ...in curand o sa i-o traga ala (soryy dar asta e adevarul)si ea va accepta pentru ca e in limba dupa el...
Incearca sa ii explici fiindca altef va suferi ea 15 el 27. Hmm sigur pentru sex o tine si ea se ataseaza si dupa sufera, ba poate sa o lase gravida doamne fereste, Ma rog are si legea de partea ei. Ori esti geloasa pe ea. Glumesc. Trebuie doar sa ii spui daca va tine cont de parerea tea foarte bine daca nu sa nu vina la tine si sa se planga ca nu stiu ce a patit dupa.
Parintii! La inceput poate se va supara pe tine, dar e spre binele ei! Spune-le parintilor!
Incearca sa ii spui mai multe despre el si daca se poate sa vorbesti si cu parintii ei sa le spui cine este cu adevarat iubitul ei. Mai ia si altii prieteni si incercati sa o convingeti.
Puii mei frate, de ce scrii pe un site asta? Tu vrei sa fie violata in chinuri? Mai ramane si insarcinata dupa ca pa-la de 27 de ani nu-l intereseaza de ea...
Multumesc la toti de raspunsuri, nu stiu ce sa fac sa o ajut, dar sper ca va fi bine.
Eu zic sa ii reamintesti cu cine se intalneste si daca nu are nici o reactie eu zic sa te dai tu la el si sa ai dovezi daca el accepta si sa i le arati sa vada ca nu e de nasul el sau nu stiu inventeaza ceva sau fa tot posibilul sa o intelegi daca pana la urma ea asa vrea totusi e prietena ta dar mai mult nu stiu ce ai putea face! bafta