anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietena care are 13 ani si se intilneste cu un baiat de 16 ani. Dar nici sutien inca n-are. Ce pareri aveti?

Răspuns Câştigător
| 666_7474 a răspuns:

Diferenta de varsta nu e o problema.Insa in cazul lor (13 si 16) se cunoaste cel mai bine, mai ales la mentalitate.Deja el gandeste altfel, iar ea are timp sa mai fie copil.De exemplu la diferenta 20 si 23 de ani nu e o problema, e aproape inexistenta intre parteneri. Sper ca m-ai inteles si sa-i explici si ei acelasi lucru. O seara frumoasa iti doresc.

9 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

De fapt inca o dovada ca ne intereseaza prea mult de ce face x si y
Fiecare cu viata luistraight face

| Азбука a răspuns:

Este obligatoriu sa poarte sutien la intalnire? laughing

| Rukhsandra a răspuns:

CE legatura are baiatul cu sutienul?raised eyebrowsLaso sa fie fericita cu baiatul acela.Esti invidioasa ca are un prieten? Sau la ce te referi prin faza "nici sutien inca n-are" = nu e dezvoltata si totusi are un prieten de 16 ani cu care se intalneste?
Pai parerea mea este ca poate tipul o place pentru cea ce este nu pentru cea ce are (sau nu are) in sutien :p. Nu toti baieti isi aleg iubitele dupa marimea sanilor.
Si eu cred ca esti un pic invidioasa pe prietena ta "fara sutien" ca se intalneste cu un baiat de 16 ani.

| Marynna a răspuns:

Nu mi se pare o diferenta asa de mare.Si daca nu poarta sutien care e problema? 13 ani e o varsta potrivita pentru un prieten, iar 3 ani nu e o diferenta asa de mare.

| Candice a răspuns:

Pai si care-i problema daca nu poarta sutien. E viata ei, o traieste cum vrea si invata din greseliwinking

| Diana1d a răspuns:

Pai daca n-are sutien, sa-si cumpere rolling eyes

| Raul_7987 a răspuns:

Nu e nici o problema. Se intalnesc se iubesc. Nu mi se pare nici diferenta de varsta mare. Sti ca te referi ca ea esste mica dar am vazut si fete mai mici ca ea cu iubit.

| Barby18 a răspuns:

Inca o dovada ca ne stricam pe zi ce trecelaughing

| Katy20Kaithleen a răspuns:

Prietena mea e plata(nedezvoltata) si are 13 ani si e cu unul de 23 si ala are si 2 masini si cica se iubescoh go onlaughing *(toata ziua o duce pe la suceava pe la iasi si se intorc seara pe la 11 acasa si in fiecare zi alta masina dar doar cu dubita iese din oras)*