| MestecGuma a întrebat:

Buna TPU

Am o prietena care nu stie daca este sau nu insarcinata. Menstruatia trebuia sa ii vina pe data de 14-15 si nu i-a venit. Daca ar lua o pastila sa ii provoace menstruatia cred ca vitamina e sa vina credeti ca nu isi mai da seama daca este sau nu insarcinata?

9 răspunsuri:
| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Draga mea, ca sa ramana insarcinata trebuie sa se **** cu unu si ala sa isi dea drumu in ea, poate avea o intarziere menstruala, vitaminele nu au nicio treaba cu sarcinalaughing)

| unarab40 a răspuns:

Asteapta numai 3-4 zile si vezi

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Încă NU putem discuta despre o întârziere a menstruaţiei!

Iar "povestea" cu vitamina pe care i-a prescris-o medicul, e un BASM pentru copiii mici rolling on the floor

Cauze generale posibile în cazul întârzierii menstruaţiei : răceală, dereglare hormonală, stres, infecţie, probleme medicale ( chist ovarian, ovar polichistic, etc. ), sarcină,...

O întârziere acceptabilă, din diverse cauze : răceală abdominală ( NU răceala "comună" ) sau răceală la ovare ( anexită ), infecţie, medicamente, etc., este de MAXIM 7-10 zile; tot ce DEPĂŞEŞTE 10 zile reprezintă o "problemă medicală"!

Fă 2 teste de sarcină "corecte", aşa cum EXPLICAM într-un răspuns pe care ţi l-am dat anterior!

Toate cele bune.

| Azµre a răspuns:

Știi s-au inventat testele de sarcină...

| grab a răspuns:

Nu trebuie sa ia decat pilula de a doua zi daca se incadreaza.
Daca a dormit pe ea in loc sa actioneze la timp, acum nu are decat sa isi faca un test de sarcina. happy

Poate nu a ramas!

Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| GreenBubble a răspuns:

Sa faca un test de sarcinastraight face

| Lorena7712 a răspuns:

Menstruatia poate intarzaia. Sincer nu stiu ce sa zic.

| stefanhelios a răspuns:

Nare treaba vitamina...tot nu-si da seama, trebuie sa faca un test de sarcinawinking