Daca s-a simtit prost cand l-ai intrebat si a evitat subiectul categoric o place dar asta este intre ei. Spune-i prietenei tale sa nu mai fie asa de timida la urma urmei daca ii place de el ar trebui sa incerce sai devina o prietena buna apoi... o sa se ajunga si la o relatie daca presupunerea mea e corecta
P.S. poate baiatul e timid si in prezenta prietenei tale si a altei persoane (sau altei persoane) nu ar recunoaste.
In concluzie asa sunt baieti mai mandri dar siguri cu o fata isi exprima sentimentele.
Spune-i prietenei tale sa fie mai increzatoare.
Cred ca da.Si la mine tot se uita un baiat incontinuu.si mie imi place de el, dar toata lumea care il inteaba daca ii place de mine spune ca nu ii treaba ta.Dar sigur ii place, pentru ca sta mult in preajma mea. fundita:d
Sigur ca o place daca se uita "holbeaza" la ea .Dar sa fie mai sigura treaba cel mai bine se duce la fel isi ia inima in dinti sa ii spuna asa:Buna! Sti.eu am obs de la un timp ca te plac tu ce zici ma placi?" si el o sa zica 99% da daca se uita mereu la ea.Bafta pentru ea. fundita?:*
AlexEjmecheru întreabă: