Si eu cred la fel dar...
Nu sunt eu!
ce ai patit?
Mda sigur, nu esti tu. Asta faceti voi acum la 13-14 ani stati si vorbiti care si ce si a mai bagat in piz** si va ingrijorati una pentru alta ca nu mai sunteti virgine?
"ce ai patit". ) Nimic
Virgina esti pana atunci cand ai un contact sexual cu o persoana de sex opus:p ( baiat in cazul tau).
Stai linistita!
E posibil sa nu se dezvirginat pentru ca himenul nu astupa toata intrarea in vagin, adica e destul de flexibil cat sa introduci un tampon sau altceva dar doare... in fine cauta pe net cum arata un himen ca sa stie la ce sa se uite si sa se uite dupa cu o oglinda, dar e posibil sa fie inca virgina.
Poate sa ii spuna ca a folosit tampon din ala OB. dar cum ziceau si ceilalti nu cred ca s-a dezvirginat.
Eu zic sa incerce cu pumnu si dupa sa mearga la ginecolog sa vada mai departe omu ( Dumnezeule ce faceti bai copii bai ) n-aveti alte activitati si voi decat sa va bagati marker'e in putulica. offf
Eu nu stiu de ce comentati aiurea voi astia mai marisunteti culmea, cum voi aveti preocupatiile voastre asa le au si ei p ale lor ..si eu iti spun garantat ca nu s-a dezvirginat pr ta!altadata poate va dati si voi cu parerea ..intr-un sens bun
Daca ti a curs sange si ai simtit dureri inseamna ca te ai divzirginat. Pe viitor nu mai baga toate prostiile in tine.
Himen.
Ms dar i s-a rupt?
Depinde,daca i s-a rupt ar trebui sa apara o usoara sangerare si o durere.
Nu chiar doar durerea unele fete nu sangereaza
Ma rog, ce isi face omul cu mana lui se numeste lucru manual sau handjob.
Nu stiu voi ce ganditii dar eu de cinci minute rad intr.una nu ma pot aptine jur..cum sa faci ma asa ceva?offf off daca tot ti.a venit incerca fetita draga carne in carne nu plastic in carne!
AndrewTate7789 întreabă: