Nu stiu ce sa zic. Poti sa faci ce vrei, dar nu stiu ce rezultate o sa ai. Daca este putin intimidata ea nu o sa ii faca impresie, nu o sa inceapa sa vorbeasca, sa se inteleaga bine etc.
Ai sanse relativ mari sa ramana distanti daca nu e ceva reciproc in totalitate. Eu unul nu am suportat niciodata faza cu "a iti face cineva cunostinta cu nu stiu cine".
E o problema relativ mare cand lui nu ii place de ea. E nevoie de timp, clar. Daca zici tu ca ea nu o sa se intimideze poti sa ii aduci pe amandoi si daca va distrati va continua sa vorbeasca cu el pe mess, sa se inteleaga bine si incet-incet ai sanse sa o vada cu alti ochi. Daca nu, cum a zis si barbiiii(nu am numarati cati i si cati e)iieeee da-i macar id-ul de mess sa inceapa sa vorbeasca in particular. Nu stiu de ce, dar pentru toata lumea (inclusiv eu) mess-ul e ceva mai sigur, mai confidential. Si se descurca ei acolo...
Gesturile astea fac copii de gradinita
Nu ar fi mai bine sa faci rost de id lui si sa il dai fetei?
Ce crezi ca va vrea?Eu in niciun caz, daca simpatiza pe prietena ta era alt ceva, dar asa nici nu cred ca vor vorbi.