| Antoniaaa01 a întrebat:

Am o prietena cu o poveste putin mai complicata. Acum 2 ani, a cunoscut un tip si au inceput sa vorbeasca. Tipul, la inceput a placut-o, si au fost impreuna 3 saptamani, Dupa ce s-au despartit, o jumatate dfe an nu au mai vorbit si, inainte de vacanta de vara, au reinceput sa vorbeasca si au fost impreuna din nou. Dupa 3 luni, s-au despartit si el si-a facut o noua prietena si, chiar daca avea iubita, inca ii mai spunea prietenei mele ca o place si, dupa o saptamana, s-a despartit de iubita actuala. Sunt in acelasi liceu si, de la inceputul anului, prietena mea i-a marturisit ca inca mai simte ceva pentru el. El i-a spus ca vrea sa fie doar tovarasi, dar nu e chiar asa. Desi, in prezent, are iubita, o ia de mana pe prietena mea, o cheama afara aproape zilnic, incearca sa o sarute si ii spune mereu chestii dragute si se fereste de iubita lui. Credeti ca inca mai simte ceva pentru ea, sau doar se joaca?

1 răspuns:
| BeAmazing a răspuns:

Aici pot fii mai multe motive: 1.nu vrea sa se impace cu prietena ta doarece prieteni lui (baieti) si-ar bate joc "bah iar te-ai impacat cu aia..gaseste-ti alta, nu fii prost" chesti de genu. 2. ii este teama sa nu se impace cu prietena ta si dupa un timp sa se desparta din nou. 3.chiar nu mai vrea o relatie cu prietena ta ci doar sa fie prieteni. Iar in privinta luatului de mana, cuvinte dulci, probabil incearca sa-i arate ce simte si ca nu a uitat-o dar nu mai pot fi impreuna. (Pacat, daca se iubesc si nu sunt impreuna, dar ..asa-s baieti). Eu in locul prietenei tale, as incerca sa ii raspund la fel (vorbe dulci etc) dar sa nu pun sentimente, sa ma gandesc ca e trecator totul. Sper ca te-am ajutat! O zii frumoasa!