Ideea e ca baietii la varsta asta in general cauta cea mai frumoasa fata din punctul lui de vedere, pentru a realiza 3 lucruri:
1) Sa se laude la pritenii lui cat de irezistibil e el fetelor
2)Sa aiba acces la alte fete frumoase dupa ce se plictiseste de asta (adica sa aiba in cv numai fete frumoase)
3) Daca are ocazia sa aiba experiente intime, vrea sa le aiba cu fete frumoase
Exceptie: Exista si baieti (mai putini) care sunt interesati si atrasi de inteligenta unei fete, de simtul umorului, ca nu sunt fitoase.
Tu nu ai cum sa schimbi lucrurile astea, dar e bine sa faci 2 lucruri:
-Sa-ti pastrezi identitatea, adica sa fii asa cum ITI PLACE TIE sa fii si nu cum vor altii
-Daca iti place un baiat si vrei sa-l atragi catre tine trebuie sa fii CEL MAI MARE FAN al lui (sa razi la glumele lui, sa lauzi tot ce face el, sa-l lauzi in fata prietenilor lui)
P.S.: Cu cat cunosti mai multi oameni cu atat vei stii mai bine sa-ti alegi prietenii!
Iti dau un sfat? Nu mai fi invidioasa si da'l incolo de baiat.Eu sunt a8a si am ciuda pe una si ma ...pe fata ei. Dar stii ce? nu ma mai intereseaza cine o place cine o place, ma intereseaza de mine nu de ea.Pana la urma nu are rost iar legat de baiat.stai u linistita k ai doar 11 ani, ai o adolescenta inainte si mult timp sa cunosti alti baieti care sa te placa si pe tine nu lasa invidia si gelozia sa puna stapanire pe sufletul tau inca de acum
Pai uite trateaza-l cu indiferenta.Eu cand eram de varsta ta, ma indragostisem de un baiat dar el zicea ca sunt fitoasa si chestii d'astea si am inceput a il iugnor. Dupa 2 saptamani a venit la mine si mi-a zis ca ma place si nu stiu ce, deci ingora-l ca o sa vina el dupa tine.
Ce sa zic ai scris cam mult...dar totusi eu zic sa il ignori se vede k e un fitos doar din ce ai spus tu, daca imi dai voie sa iti dau un sfat exista multi baieti pe acest pamant deci nu te opri aici caci nu cred ca e o zana! pup funda
La 11 ani aveti astfel de preocupari? Doamne, ce au ajuns copii din ziua de azi! Mai bine pune mana si invata. Daca azi Stefan e interesat de forme, pe la 25 cand isi va cauta jumatatea va fi interesat de ''creier''.Asa ca poate cine stie, tu vei fi castigatoarea inimii lui! Nu uita ca nu conteaza prima persoana din viata cuiva, ci ultima!
Mutubal întreabă: