| halloween14 a întrebat:

Buna TPU.Am o problema! Acum cateva luni a inceput sa-mi place de un baiat.Pe parcurs am aflat ca si lui ii place de mine atunci era o veste buna, dar acum nu stiu ce sa mai fac vreau sa-l uit sa-l scot din inima mea cgiar daca il iubesc am incercat sa fac asta da mai mult de o ora nu am putut.Eu il iubesc cu adevarat dar nu stiu asa parca nu mai pot cand il vad ce caracter are mi se rupe sufletul de distruge singur si eu nu mai pot. Ce sa fac? Eu il iubesc cum n-am iubit pe nimeni dar parca cineva ma trage in jos si mai am si niste colege care le urasc din privirea lor parca iese foc se vede ura fata de mine parca ar vrea sa ma stranga de gat si sun gata sa cedez ce ar trebui sa fac sa lupt sau sa ma las (chiar daca asta va fi foarte greu pentru mine) si daca sa ma las cum ca eu am incercat si nu am putut.Multumesc FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| BuBu_6079 a răspuns:

Buna,ei bine esti si putin confuza din cate vad.il iubesti dar vrei sa il uiti.Sa lupti sau s-o lasi balta.Parerea mea:atunci cand iubesti cu adevarat lupti cu toate puterile pentru acea persoana! Se distruge si tu il lasi? Nu crezi ca si lui i-ar fi mai usor daca ar avea pe cineva langa el? Prietene? Alea care sunt invidioase nu pot fi numite prietene, prietena iti e acea persoana care se bucura cand esti fericita, se bucura pentru binele tau si care iti este alaturi la greu.Eu cred ca mai bine ai vorbi cu el si ati incerca sa treceti peste toate, impreuna, nu separat.Fa-l sa vada ca nu e singur! sper ca ti'am fost de folos.

4 răspunsuri:
| Any a răspuns:

De uitat niciodata nu o sa-l uiti dar incearca sa face mereu ceva adica sa citesti ceva pe net sau o carte numai sa nu stai cu gandul la el iar de colegele tale sunt doar invidioase pe faima ta si inca un sfat nu le arata ca te-ai saturat fi mereu in putere.Astept fundita!

| RoxxuInna a răspuns:

Cel mai bine e sa luptzy pentru dragostea ta pentru el ...sau sa te indragostesti de altcineva

| mgtow a răspuns:

Demonstreaza dusmaniilor ca nu te dai batuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai pe scurt, iti place de un baiat, simti ca si el te place, ai incercat sa faci (ce? sa il iubesti?) dar mai mult de o ora nu a mers, iar acum ti se sfasie sufletul cand il vezi autodistrugandu-se? Si iti urasti nu stiu ce colege sau pe el?
Mai vorbeste odata cu el. Fii alaturi de acesta si explica-i ce rau isi face (desi nu ne-ai zis ce). Fii afectiva față de el, glumeste cu el, si nu fi insistenta. Sa speram ca va aprecia ceva la tine si daca e asa, dezvolta acel lucru, poate-poate se (re)indragosteste de tine. Sau poate i-e rusine deja sa iti spuna ca te iubeste?
Saaau daca insisti...gaseste-ti o ocupatie, un sport, intra in vorba cu cat mai multi, fa ceva sa fii apreciata de ceilalti.
Bafta!