anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problemă.Am 13 ani si nu am avut nici un prieten si nici nu vreau, deocamdată, dar nu stiu cum să vorbesc cu un băiat adică vorbeasc cu baieti mai mult pe mess sau altundeva dar nu stiu ce sa zic sunt foarte tacută si timidă si cred ca de asta nu ma place nimeni.Mereu cand sunt in preajma unui baiat chiar daca nu il cunosc sau nu il plac ma simt ciudat ma emotionez si nu stiu ce sa fac ce.Va rog să ma ajutați.Ce trebuie sa fac ca sa nu mai fiu asa?sad

10 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Nici nu prea ai ce sa vezi la o fata de 13 ani. ai rabdare

| Azµre a răspuns:

Dacă nu vrei prieten de ce ne întrebi cum să vorbești cu un băiat?
Vorbește de aia ai gură! Imaginează-ți că vorbești cu o fată.

| gingergirl1 a răspuns:

Crede-ma! Asa sunt si eu! laughing
Dar sincera sa fie doar cu unii baieti fac asa! E un baiat care vorbeste cu toata lumea inclusiv cu mine! Cand am mers intr-o "excursie''cu scoala am stat numai cu el(de fapt el cu mine)si am incercat sa vorbesc mai mult, sa-i zambesc(ma rog mie nu-mi palce de el dar am vrut sa-l fac gelos pe un fost baiat de care m-a placut care acum lui ii place de mine...ble,ble,bla)
Deci,incearca sa te simti cat mai naturala, gandeste-te ca vorbesti cu una din prietenela tale si...lasa timiditatea la o parte!

| euAdelina a răspuns:

Si eu sunt asa, sau am fost, sau nu stiu poate sunt, ma simteam ciudat in preajma baietilor si daca se apropia de mine tremuram totata sau daca imi punea o intrebare mai sentimentala. Ok dar stai linistita daca esti frumoasa poti cuceri baieti si asa cum esti nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni si pentru nimic, si eu sunt asa, dar inainte sa implinesc 13 ani am avut ginionul sa ma indragostesc rau de tot de un baiat, dar ceea ce vreau sa spun e ca stia sa se poarte cu mine chiar daca eram timida, nu ma lasa in pace deloc intruna era dupa mine si ma intreba tot felul de chesti, daca aveam ceva in mina de exemplu un caiet mi-l lua si fugea ca sa fug dupa el ori unde mergeam venea si el, ma simteam atit de bine linga el...si din pacate m-am indragostit si poate te intrebi de ce din pacate, spun asta pentru ca el locuieste la mi de kilometri departare de mine si de atunci nu l-am mai vazut sad bine eram si mica si el era cu patru ani mai mare decit mine dar desi eram mica si timida am reusit sa il cuceresc si si el m-a placut foarte mult doar ca relatia noastra nu prea e posibila pentru ca fratele meu e casatosit cu sora lui si asa nu prea e posibil dar desi lui ii placeau fetele cu fite cu gura mare mai mult dezbracate decit imbracate era si el frumos si cu fite tot s-a indragostit de mine, sad doar ca baietilor le trece mai repede cred dragostea si el deja cred ca m-a uitat adica cind vorbesc cu el la telefon vosbeste foarte rece si rapid se vede ca nu-i mai pasa dar eu sunt condamnata la suferinta in continuare sad
Va fi bine ramii cum esti principalul e sa nu observe el cum esti :*
Zimbeste poate cu zimbetul il cuceresti, si cu timpul te vei obisnui cu baieti, nici eu nu am avut niciodata iubit dar cel mai bun prieten acum e un baiat si nu am nimic, nu mi-e teama si ii povestesc tot si chiar nu am nimic.
Bafta!

| yoa23na a răspuns:

E ceva normal la inceput sa fie asa, stai linistita fii deschisa poate si ei se simt la fel

| LightStar a răspuns:

Nu trebuie sa fi timida, mergi inainte cu curaj ca nu se intampla nimic happy
Cauta lucruri in comun si ai sa vezi ca se va rezolva tongue

| spike755 a răspuns:

Unor baieti le plac mult mai mult fetele timide..si sincer crede-ma ca nu sunt deloc timiddevil
e normal ai 13 ani..nu te agita prea tare sau nu te impacienta sa te schimbi pentru ca asa ar vrea un baiat...fii u :X asta e cel mai important..si sunt 100% sigur ca o sa gasesti pe cineva care exact asta va aprecia la tine ca esti timida:d...pt ca lumea cam incepe sa se sature de fete cu.(organ genital masculin)..capu' sus si mergi inainte

| Kydutz a răspuns:

Bună LariiSa.

Încearcă să faci tot posibilul să numai fi timidă, găseşte subiecte de vorbă. Pe mess e altceva decât în realitate, ştiu asta, ai " mai mult tupeu " virtual decât real. Dacă te întreabă un băiat de vorba, răspunde-i, întreabă-l şi tu etc.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : mr_kydutz

| SupraDozaDeHashish19 a răspuns:

Pai in primul rand nu trebuie sa fi timida
trebuie sa cauti subiecte comune Cum ar fi :ce haine iti plac, marca de haine tot felul de intrebari comune care sa ti placa si tie si lui

| LiferSWC a răspuns:

Daca te oferi sa ii faci un oral vei avea success.