| ofetitadraguta a întrebat:

Am o problema (am 15 ani) si vreau raspunsuri cat se poate de folositoare dar nu de genul ca sunt prea mica sau....

Sunt foarte ingrijorata am sanii mici de tot aproape ca nu se observa iar sfatul ginecologul e ca daca vreau sa imi creasca cat de cat sa iau pastile pentru crestere. Voi ce parere aveti, sa cumpar pastile?(eu as vrea sa imi creasca macar un pic) Si de unde sa cumpar si de care?

12 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Serios, si nu zic in bataie de joc. Fa flotari in fiecare seara, cate 10 si iti garantez eu ca o sa inceapa sa se dezvolte dupa cateva luni happy.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lasă i să crească singuri nu forta cresterea, este ca si cu o floare, pînă nu se deschide ea degeaba incerci tu să fortezi cresterea m ai rău faci

| Maxim96 a răspuns:

O sa creasca de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 16 si e la fel ca si in cazul tau iar pe mine ma plac baietii cu sau fara...decat a stiu ca ma plac doar pentru sani mai bine asa..plus ca nici nu mi-ar placea sa am 2 pepeni de care sa nu vad nimic si sa ma trag ain jos in plus...gandestete cand mai imbatranesti ce o sa se lase lasa ca au vreme ei sa si creasca si vor creste si dupa ce nasti si etc etc fii multumita cu tine insuti o fata e frumoasa cu sau fara iar de haine..sunt si haine pe care ne avantajeaza cu anumite imprimeuri care sa dea impresia ca-i avem mai mari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu te ingrijora, sanii se mai dezvolta pana la varsta de 18 ani.
O sa creasca de la sine, nu te ingrijora!
Te pup!

| qMiruq a răspuns:

Heii kiss, Nu e adevarat, cu pastile sau lucruri de genu asta` nu au sa creasca niciodata. Sau daca chiar apelezi la lucruri extreme, incearca anticonceptionalele, sau tinctura de marar, am auzit ca ajutathinking Bafta kiss!

| Lovetolove a răspuns:

Pastilele astea... "joaca la doua mese". In timp ce poate iti rezolva problema asta, iti declanseaza alta. Nu am idee acum ce rau ar putea face, dar mai bine stai asa. Plus ca s-au inventat sutiene cu push-up... Si oricum mai e timp, nu te alearga nimeni, serios acum.

| AyliN98 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa ii lasi sa cresca de la sine!

| pisi03 a răspuns:

Mai bine nu bei pastile ca poti sa te imbolnavesti.lasa-i asa cum ti i-a dat Dumnezeu.mai ai timp sa cresti nu trebuie sa iti faci probleme

| AnimeXgirl a răspuns:

UIte si eu am 15 ani..pana acum sa zic asa...nu aveam ed loc sani da ranu asta mi-au cresut de ...sunt aproape cei mai mari din clasa.Eu zic, lasa pastilele or sa creasca de la sine(si exista foarte multi baieti care spun ''imi plac sani mari'' si de fapt ii iuebsc pe cei mici :* )

| dEnniiiii a răspuns:

Heya! Parerea mea e ca la varsta ta nu e bine sa iei pastile pentru cresterea sanilor. Esti inca tanara iar corpul tau inca se dezvolta. Incet, dar se dezvolta. Multe fete nu beneficiaza de sani mari ca sa zic asa si nu e sfarsitul lumii. Faptul ca sanii tai nu se dezvolta atat de repede precum la alte fete nu e un motiv de ingrijorare. O sa creasca de la sine. Deci te sfatuiesc sa nu iei acele pastile pentru ca s-ar putea sa iti faca rau nu bine. Totusi e decizia ta, dar ai grija la alegerea pe care o s-o faci.

| BugzBunny a răspuns:

Nu exista pastile pentru cresterea sanilor + ca nu e bine sa iei pastile atunci cand nu e nevoie. Asteapta sa creasca de la sine, in mod natural. Nu e musai sa ai sani mari, nu-ti fa un complex din asta, bucura-te cu ce ai