| pitikaaa a întrebat:

Am o problema. Am 18 ani si mi-a intarziat ciclul cateva zile. Adica mi-a intarziat 17 zile, dar mie de obicei imi intarzie in fiecare luna maxim 14 zile, deci sunt pe ciclu odata la 5-6 saptamani. Dar acum mi-a intarziat 17 si am dureri de sâni si o scurgere maronie de cateva zile. As putea fi însărcinată? Astept răspunsuri multumesc!

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Insarcinata asa din senin,? sau ai intretinut si acte sexuale insa ai uitat sa le specifici? In cazul ciclurilor menstruale neregulate nu se poate vorbi de intarziere deoarece nu exista un reper fata de care sa te raportezi. Daca ciclul menstrual in cazul tau este de obicei atat de lung atunci nu ai nici un motiv sa fii panicata/ingrijorata. Acea scurgere maronie de care amintesti precum si durerea la nivelul sanilor se pare ca reprezinta semnele premenstruale si faptul ca menstruatia va incepe in scurt timp. Daca nu ai intretinut acte sexuale nu exista nicio posibilitate de a fi insarcinata. O examinare ginecologica ar fi indicata chiar daca esti minora deoarece s-ar putea sa ti se prescrie un tratament pentru reglarea ciclului menstrual. Multa sanatate.

| sofisis a răspuns:

Daca te stii cu musca pe caciula, ca sa zic asa, adica daca ai facut sex neprotejat, poti sa te gandesti la posibilitatea ca acea sangerare maronie sa fie sangerarea de nidatie.
Daca nu, oricum e indicata o vizita la ginecolog.

| FloriFloricaa a răspuns:

Hey pitiikaaa! big grin big grin
Dacă nu ai întreținut nici un act sexual, e imposibil! O.o
Fii calmă, poate fi doar o dereglare de la niște alimente cu care corpul tău nu este obișnuit! big grin
Și sora mea maipățește! E posibil și la tine findcă îți vine ciclul puțin mai diferit de alte fete. happy
Toate cele bune! happy