| Zeulastec a întrebat:

Am o problema, am crush pe o fata din grupul meu de prieteni si eu am stat intr-o seara cu ea in parc si abia atunci realizasem ca o plac si am povestit si ea a ajuns sa-mi spuna ca are iubit, dar a cam ezitat de cateva ori si plus nu mi-o spus numele, doar o poza. Oare sa ma fi mintit sau nu? Ce sa fac? Asta e cel mai mare crush al meu si nu pot sa scap de el, ar trebui sa ii spun ca imi place de ea? Ajutor.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ii spui in mod direct si EXPLICIT ceea ce doresti de fapt, pentru a nu-i da posibilitatea sa se eschiveze spunand ca nu si-a dat seama sau sa gaseasca alte motive de a tergiversa. Putin curaj. Un pic de bafta si Succes!

2 răspunsuri:
| Raven a răspuns:

Probabil o fi ezitat pentru că nu era obișnuită să stea la confidențe cu un băiat, așa, ca între fete. De ce ar fi fost obligată să-ți spună și numele respectivului, doar nu ești maică-sa iar o fotografie mi se pare o dovadă suficientă.
Iar dacă te-a mințit, se pune întrebarea de ce ar fi făcut-o? Și singurul răspuns care îmi vine în minte e acela că voia să pară indisponibilă în fața ta fiindcă n-ar fi vrut să ajungă să te refuze în caz că îi cereai prietenia ori ceva de genul.
E mai bine să nu faci presupuneri care să te avantajeze, trezirea din fantezie ar putea fi dureroasă. Studiază-i în continuare comportamentul față de tine, nu te grăbi să-i spui încă nimic.

| Plato a răspuns:

"cel mai mare crush al meu" - ai mai multi/e?