| IryLoveShadow a întrebat:

Am o problema :-(. Am facut sex cu prietenul meu. Neam protejat bineinteles... Dupa ce a venit sperma, iubitul meu a mai stat putin cu penisul in vaginul meu. Knd a scos, prezervativul a ramas inauntru plin de sperma. Neam chinuit sal scoatea de acolo vreo 10 - 15 min. Dupa am mers la farmacie si am cerut un anticonceptional. Mia recomandat Escapelle. Lam luat, dar tot ma simt ingrijorata. Acest medicament este sigur? ajutati-ma va rog... In rest nu am nicio simptoma, dar tot mi-e frica crying

2 răspunsuri:
| daddu a răspuns:

Nu sunt prea priceput dar. daca e chiar anti-conceptional nu cred ca iti va folosii la nimic, tratamentul cu anticonceptionale il faci luni de zile si nu cred ca are efect in cazul tau, din cate stiu eu, trebuia pastila de a 2 zi. P.S : Daca ramai gravida,nu fi fraiera sa faci cumva avort. Vorbeste cu parintii, ei mereu vor fi alaturi de tine, nu-ti fie frica happy.

| Jasmine_5932 a răspuns:

Escapelle nu e anticonceptional.E pilula de a 2a zi. Daca l-ai luat la maxim 72 de ore de la contactul sexual, cel mai probabil nu esti insarcinata.