| cookieshor a întrebat:

Am o problema...
Am o relatie de 8 luni care nu mai merge deloc ca la inceput...
M am îndrăgostit de cel mai bun amic si nu stiu ce sa fac sad
Nu vreau sa mai sufăr.
Imi puteți da un sfat va rogsad

5 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Mai bine te-ai gandi cum sa il faci pe bietul baiat sa nu sufere el

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

8 luni este o perioada foarte lunga si este normal sa intervina plictiseala, OMUL NU ESTE PROIECTAT SA FIE MONOGAM, esti tanara trebuie sa experimentezi cat mai multe cearsafuri, relatia s-a terminat va retrageti amandoi elegant si te poti cupla cu amicul cel bun

| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa ai o discutie cat se poate de serioasa cu iubitul pentru a stabili daca si el considera ca relatia voastra nu mai este ceea ce a fost si daca mai merita sa fie salvata pentru a continua sau renuntati de buna voie la o relatie practic inexistenta. Deoarece intuiesc ca nici el nu mai este prea "incantat" in mentinerea unei relatii care schioapata vizibil ati putea sa va despartiti in mod amiabil ca doi buni prieteni si fiecare sa va continuati viata pe drumul vostru. Procedand astfel nu vei avea sentimentul de culpabilitate in cazul in care te vei cupla cu bunul tau amic. Succes.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Daca nu merge ii spui ca nu merge si cu asta basta.Nu sta in relatie doar de dragul de a fi intr-o relatie. Te linistesti o perioada si vezi cum merge cu amicul tau.

| R0R0 a răspuns:

Daca nu te simti bine in relatie, nu are rost sa o continui.Fa ceea ce crezi ca te-ar face fericită.
Succes! happy