| FetitaCuOchiiAlbastri a întrebat:

Am o problema : am un coleg de care imi place foarte mult si l-am auzit ca vorbea cu un prieten ca ii place mult de mine si toti prieteni lui mi-au zis asta si nu stiu cum sa fac ca sa fim impreuna
P.S: am 14 ani si baiatul are tot asa
FUNDAA fara mistouri

7 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

E de bine, ia-l tare cazi peste el si dai un pupic daca te ajuta.

| Larisssaa a răspuns:

Păi fă şi tu în aşa fel încât el să te audă că vorbeşti cu o prietenă de a ta. Aşa el va fi sigur că trebuie să facă primul pas. ♥
Fundă dacă merit ♥.

| Nelamuritul a răspuns:

Daca ii place de tine si tu il placi ii foarte simplu te duci la el si ii zici ca iti place de el.

| christianlaroka a răspuns:

Pai daca el este mai mototol, i-al tare, spune-i ce ganduri ai, dar daca el este un tip caruia ii place sa fie in centru atentiei date pe langa el sau vorbeste si tu o fata asa de fatada cand e si e in zona ca il place, asa incat el sa te auda si gata.

| IuliiMD a răspuns:

Trebuie sa il iei intr-un loc mai retras si sa il intrebi daca vrea sa fiti impreuna daca nu risti nu castigi. funda?

| Ionescu_Catalin_1992 a răspuns:

Joci carti pe porunci si planuiesti cu o prietena ca tu sa pierzi si ea sa iti dea porunca sa il saruti. Unde e creativitatea in ziua de azi? straight face

| Dulama_Alex_1990 a răspuns:

Poi propune-i sa iesiti la un suc la cv si acolo vorbeste cu el si zii tu prima ca iti place de el si normal ar fi ca si el sa faca acelasi lucruwinking. Sper ca ti-am fost de ajutor...