| pufiz1233 a întrebat:

am o problema, am un iubit si vreau sa fac sex cu el dar el nu da nici-un semn.Ma strange de sani,imi saruta sanii si ne atingem in locurile intime amandoi, dar tot nu am facut sex, ce pot sa fac ca sa-l excit?

Răspuns Câştigător
| Andrei63673 a răspuns:

Sari pe el si dai o palma si spui(ba futu-tii moriti ma-tii hai sa facem sex) happy

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Bună!
Sărută-l mai pasional când sunteţi singuri într-o casă/apartament şi apoi încearcă să-i dai tricoul jos, dacă te lasă, du-te spre pantaloni şi vezi tu de acolo.

| Cristiann25 a răspuns:

Pune-i mana acolo, urca-te pe el(chiar daca nu suna foarte bine dar na), saruta-l! Mai rar fete care vor si baietii nu dau niciun semn!

| justsummer a răspuns:

In momentul in care ii dai jos pantalonii cand ii desfaci fermoarul ii poti sopti intre doua muscaturi de lobul urechii un TE VREAU ACUM, vreau sa fiu a ta cu totul pentru ca te iubesc si nu ar trebui sa spuna nu si asa ii arati si cat de mult il vrei.

| dmc a răspuns (pentru justsummer):

rolling on the floor) sau sa sara direct pe el

| justsummer a răspuns (pentru dmc):

Asta e saritul pe el in varianta stilata si ce barbat nu vrea sa se simta dorit acum sa fim seriosi.

| LiVeeee a răspuns:

Simplu,cand ajungi sa-i vezi "scula" ca sa-l exciti da-i o limba peste... rolling on the floor
sau poti sa incerci cu el diverse fantezii laughing) chiar si sado-maso'uri laughing

| BebelusMIKiY2 a răspuns:

Dati hainele depe tine senzual si spune-i ca il iubesti si ca il vreai cu siguranta va acceepta!

| BlockBuster90 a răspuns:

Iubitul tau da semne ca ar fi Gay... imi pare rau pentru asta laughing

| dmc a răspuns:

Am trait sa o vad si pe asta!laughingDoamne!

| pufiz1233 explică:

Ce raspunsuri stupide mi-ati dat unii, vreau sa-l excit nu sa-l violez, deci mai multa seriozitate plss