| ღdeeღ a întrebat:

Am o problema: am un prieten de 6 saptamani. El nu este chiar genul de baiat care sa fie loial unei fete, deoaree ii place de altele, si se da la ele. ( acest lucru nu ma prea deranjeaza, deoarece relatia noastra nu e prea serioasa, si in plus si mie imi place de alti baieti, dar totusi si de prietenul meu.) In ultima vreme a inceput sa-mi zica ca ,, nu are chef sa iesim,, Sunt absolut sigura ca nu ma insala, deoarece nu iese in oras, fiind ocupat cu scoala si sportul pe care il practica. Ce as putea sa fac, sa il conving sa isi faca timp si pentru mine? Am vorbit cu prietenul lui cel mai bun si mi-a spus ca nici cu el nu mai iese. ps: nu as vrea sa ma despart de el inca, deoarece fiind cu el, msi castig experienta laughing

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha ha ha! Parerea mea e ca esti foarte tare. Bravo tie! Nu-l mai convinge de nimic, iesi in oras cu prietenii, cand va vedea ca te simti bine si nu stai pe capul lui se va alatura. Asa fac baietii: o fata care se simte bine si nu-I bate la cap e ca un magnet pentru ei.

2 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Hm, atunci daca vrei sa fii cu el in asemenea conditii trebuie sa accepti modul lui de a fi! Daca vrei sa ai cu adevarat un prieten atunci indreapta-ti privirea spre un baiat care sa merite atentia ta nu? Tu alegi, sau faci un compromis sau alegi iubirea adevarata langa unul care ti-o poate oferi! Bafta!

| drhotzu a răspuns:

Okey... poate faci si un level up treci si tu la urmatorul nivel! cum poti sa spui ca mai castigi experienta? da ce e asta a facut doctorat in Kamasutra? doamne cand va aud asa... gggrrrr!
ok fii atenta!
SFAT: DA-I PAPUCII! nu e singurul baiat care "e profesor" ca sa castigi experienta.