Normal ca nu, e evident.Nu fi naiva.Cred ca e clar ca vreau doar sex, atita tot. Dala dracului.Si tu esti prea mica inca, daca chiar vine vorba.
Ar trebui sa nu ai incredere in el,te.a inselat cu o prietena de.a ta si a incercat sa te santajeze sa faci sex cu el daca vrei sa fiti impreuna, nu meriti asa ceva. daca ar simti ceva pentru tine, te.ar fi inteles si te.ar fi asteptat pana cand ai fi pregatita! Apoi,ink nu e timpul ca sa te gandesti la sex,mai trebuie sa te maturizezi,tu in primul rand...iar el,mai are muuuuuuuuult pana sa se maturizeze la o asa gandire,sunteti copii, scoala pe primul plan, apoi sexul si dragostea...toate vor veni la timpul lor, succes!
Noi nu prea avem de unde sa stim.Tu ar trebui sa-ti dai singura seama.Nu suntem in stare sa-ti zicem daca te iubeste sau nu.Doar tu poti sa-ti dai seama.
Stiu, ma si asteptam sa ziceti asta e adevarul dar il iubesc foarte mult am incercat sa uit de el dar de fiecare data cand sunt cu altul vad fata lui George(Iubitul meu)...Ce sa fac sa-l uit P.S. suntem in aceeasi scoala.