| Lia22 a întrebat:

Am o problema, aseară iubitul meu a venit la mine si am mancat impreuna piure cu bucata de pui si dupa ne-am facut la cuptorul cu microunde floricele si dintr-o data si a introdus doua degete in vaginul meu. Vreau sa spun ca m-a durut foarte tare iar toata aceasta chestie a durat cam 48 de secunde. Intrebarea este oare mai exista posibilitatea sa mai fiu virgina?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Prin introducerea celor 2 degete in vagin, iubitul tau de fapt ti-a masturbat ''pasarica''. Fiindca simpla masturbare a vaginului nu reprezinta un act sexual, bineinteles ca ai ramas/esti virgina in continuare.
V I R G I N I T A T E A femeii este perceputa foarte diferit, astfel ca in anumite culturi sau comunitati reprezinta o stare absolut obligatorie pe cand in societatea dominata de idei mai libertine, existenta starii de virginitate si-a pierdut practic orice valoare spirituala sau moral-etica. Foarte multa lume face o confuzie impardonabila considerand DEFLORARE ca fiind sinonima cu DEZVIRGINAREA. Multi NU reusesc sa inteeaga faptul ca VIRGINITATEA femeii reprezinta un concept psihico-mental, adica reprezinta o notiune IMATERIALA, INVIZIBILA si mai ales INTANGIBILA, a carei EXISTENTA este localizata in MINTEA fetei/femeii si nu la nivelul vaginului/vulvei ''pasaricii''. Din acest motiv existenta sau lipsa starii de VIRGINITATE nu poate fi determinata de o alta persoana, fiindca un CONCEPT oricare ar fi acesta, NU poate fi vazut cu ochii si NU poate fi nici atins/pipait in mod real, fizic si ca atare rezulta ca nici nu poate fi ''pierduta'' : nici intentionat si nici accidental. Rezulta ca niciodata absolut NIMENI in afara fetei/femeii in cauza, nu se poate pronunte in privinta VIRGINITATII unei fete/femei. Aceasta starea/notiunea de virginitate dispare/''se pierde'' NUMAI in momentul in care himenul si/sau vaginul fetei/femeii intra in contact direct cu un penis real/adevarat al unui baiat/barbat dar acest lucru il stie/cunoaste insasi ea, cea in cauza si nimeni altcineva. Lezarea, deteriorarea sau ruperea chiar si din greseala ori in mod accidental a HIMENULUI prin MASTURBARE se numeste DEFLORARE si nu DEZVIRGINARE asa cum o considera multa lume in mod cu totul gresit. Multa sanatate!

| Lia22 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc mult pentru raspuns. m-am linistit complet acum.

| LoveSleep a răspuns (pentru Lia22):

Te-ai linistit degeaba. Nu ai inteles nimic. Corbul ti-a zis ca dezvirginarea e mai mult un concept mental decat unul fizic, dar nu ti-a zis ca maica-ta nu prea stie carte, ca sa zic asa.
Sa-ti explic mai bine. Daca te duce maica-ta acum la ginecolog si tu ai o gaura acolo unde trebuia sa ai o pielita, din cauza ca Gigel ti-a bagat mana pana la cot, esti dezvirginata. Poti sa-i spui tu maica-tii ca dezvirginarea se face doar cand te atinge penisul, ca nu te crede si tot iei bataie.

| Adry05 a răspuns (pentru LoveSleep):

Crec nu îi mai gătește piure cu carne de acum

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Esti pentru ca nu si-a bagat madularu

| romeo78 a răspuns:

În primul rând, "iubitul tău" e cam needucat, ca să fiu civilizat în limbaj. Nu trebuia să facă așa ceva, fiind virgină, normal că te-a durut, nu erai excitată, umedă, pregătită pentru așa ceva!
Un gest de mitocănie.
Virginitatea nu ai pierdut-o, dar suferi fizic, dar și sufletește, posibil.
Nu așa ai visat ca să începi viața sexuală. Ar putea fi încadrată fapta lui într-o tentativă de viol.

| Emilian65 a răspuns:

Da, esti inca virgina. Dezvirginarea are loc in penetrarii vaginului cu un penis normal.

| Sofer a răspuns:

Încă ești virgina. Când o sa îți deschizi porțile sa între șopârla, atunci nu mai ești virgina.

| alina2k18 a răspuns:

Da, mai exista aceasta posibilitate dar doar daca ai avut si sos pentru acea bucata de pui cu piurewinking

| Marius22222222222 a răspuns:

Poate a cofundat vaginu cu, cuptorul

| xilef123 a răspuns:

Cred ca trebuia sa scrii fostul tau iubit,
daca este in continuare iubitul tau inseamna ca ti-o meritai;-)
si ca raspuns la intrebarra ta, ia o oglinda, desfa, desfa, desfa si uita-te