| XxPaulicaxX a întrebat:

Buna TPU am o problema astazi prietena mea a iesit de la scoala si a venit fostul ei prieten dupa 7 luni! eu cu prietena mea avem 7 luni impreuna si astazi cand a iesit de la scoala a dat bot in bot cu fostul ei prieten. Ea nu il iubeste dar el inca o iubeste cica. si a conduso pana acasa bla bla... si i-a spus clar ca nu o sa o lase in pace ca o sa vina in fiecare zi la scoala dupa ea sa o conduca pana acasa si multe altele. i-ar eu nu stiu ce sa fac. daca baiatul acela o sa vina in fiecare zi langa scoala sa o astepte sa o conduca si tot asa. ma simt eu aiurea daca ma intelegeti. daca ma puteti ajuta in acest caz va multumesc daca nu asta e!

25 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Da javra aia imputita si ordinara nu e in stare sa-i spuna ca acum are prieten si ca nu o intereseaza sa o duca el acasa, da ce e caine ca sa fie plimbata, javra ordinara ii mai lipseste lesa. nu fi fraier, fai vant la jigodie

| XxPaulicaxX explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Da i-a spus ca nu o intereseaza ca are prieten si ala nu intelege! sad nu il iubeste intelegi? dar baiatul nu intelege.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru XxPaulicaxX):

Atunci e o proasta incapabila sa se impuna, scapa de ea

| neutrino a răspuns:

El stie sa lupte pentru o fata, tu insa nu. Daca fata nu dorea, el nu avea cum sa o conduca acasa cu forta. Concluziile iti apartin.

| XxPaulicaxX explică (pentru neutrino):

Pai ce putea sa faca fata? ea nu mai vrea intelegi? dar el insista si tot insista.

| XxPaulicaxX explică (pentru neutrino):

Spune-mi tu mi-e ce pot sa fac sa il bat? nu sunt genul de a bate oamenii.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru XxPaulicaxX):

Fata nu e decat marioneta lui

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea nu-l iubeste de ce a acceptat sa o conduca pana acasa? Daca nu-l iubea nu se despartea de tine sa mearga cu fostul acasa. In situatia asta, las-o sa se duca cu fostul unde vrea, iar tu gaseste-ti alta fata pe care sa o iubesti si sa te iubeasca cu adevarat.

| XxPaulicaxX explică (pentru Emilian65):

nu stiu asta chiar nu stiu. ea nu s-a despartit de mine ca cica ma iubeste intelegi? dar na deci el a conduso pana acasa si in timp ce ala o conducea mai schimbao vorbe unu de la celaltu si nu stiu. ce au vorbit ei mai exact...

| SkyPilot a răspuns:

O conduci tu. Fata ar fi trebuit sa il trimmita la plimbare dar nu a facut-o, Iti spune ceva lucrul asta? Mi-e teamaca daca nu stii cum sa lupti, o pierzi!

| XxPaulicaxX explică (pentru SkyPilot):

Inteleg dar eu nu puteam sa ajung in fata scolii si totusi a trecut 7 luni si fostul e prieten sa reintors ini viata ei... ea mi-a zis ca nu il iubeste ca i-a facut mult rau.

| h3r a răspuns:

Condu-o și tu, până la urmă e decizia ei.

| intelboss a răspuns:

Mai iti alegi 2-3 baieti buni sau angajezi 2-3 bodyguarzi si il astepti si il bati... oricum daca ai baieti buni in spate nu te teme ca nu se mai atinge el de tine cu nici o satra

| milkaCappuccinca a răspuns:

Pai asteapt-o si tu dupa ore, iar in momentul cind ve-ti fi ambii va alege ea pe cineva care sa o petreaca acasa.

| XxPaulicaxX explică (pentru milkaCappuccinca):

Baiatul acela are satra dupa el si iti dai seama big grin

| milkaCappuccinca a răspuns (pentru XxPaulicaxX):

O vrei linga tine dar nu esti dispus sa faci un pas in plus pentru ea... nu conteaza satra. De fata cu ea satra se va abtine de la orice nebuneala ce le va sta in minte. Gestul tau va conta... dar pina la urma vezi si tu deja!

| XxPaulicaxX explică:

Da ea nu il iubeste i-a facut mult rau ei. dar baiatu nu intelege happy. ce as putea sa fac eu in cazul asta nu puteam sa ajung in fata scolii poate ma mai lua si la bataie big grin

| SkyPilot a răspuns (pentru XxPaulicaxX):

Fata ar fi trebuit sa il trimita la plimbare. Problema este in primul rand cu ea.
Daca ala sare la bataie, te lupti cu el chiar daca ti-o iei. Ai aratat ca esti barbat. Ca sa iti dau un exemplu, l-am considerat pe Mircea Badea un gunoi. Cand s-a prezentat sa si-o ia de la motociclist, a crescut in ochii mei. Omul e orice, dar las nu e!

Da dar eu stiu ca probleme nu se rezolva prin bataie. eu nu prea sunt genul de bataus si in primul rand vine cu satra dupa el laughing. si asta e mai nasol.

| XxPaulicaxX explică:

Fostul ei prieten are satra dupa el laughing are tigani tot felul de specimeni de pe lumea asta are intelegi? e ca-m greu in cazul asta.

| SkyPilot a răspuns (pentru XxPaulicaxX):

Grozava fata ti-ai gasit happy
Daca ea accepta sa o conduca, problema este cu fata.

Hmm sa stii ca la asta ma gandeam si eu prima oara dar nu stiu ce sa zic sad... dar cica se tinea dupa ea. asa mi-a spus. ce pot eu sa fac...

| XxPaulicaxX explică:

Dar e greu cand stiu ca o iubesc 7 luni avem impreuna. si na chiar tin la ea si nu mi-e usor sa ii dau asa papuci.

| Anonimus77 a răspuns:

Faza asta e o treaba foarte nasoala. Probabil e prima dragoste sau un baiat special si prin tine a incercat sa uite de el, dar acum e o sansa sa zicem de 50% sa aiba niste ganduri... Incearca sa ii spui ca nu suporti sa o vezi cu altu', mai ales fostul prieten si vezi cum reactioneaza si dupa tragi concluzia singur!winking

| XxPaulicaxX explică (pentru Anonimus77):

Da nu e prima ei dragoste laughing ea ma iubeste pe mine. faza e ca : ala nu o lasa in pace ca si ala o iubeste intelegi?