Da si tu mai multe detalii...
spune-i ca vrei sa o faci, simti nevoia.
nu-mi explic decat ca are probleme si ii e rusine sau doar s-a jucat inainte si normal ca nu mai avea chef.
Pai cu ce sa te ajutam? Vorbeste cu el si intreaba-l de ce nu vrea.
Sau vrei sa-l intrebam noi?
Un prim refuz nu ar trebui sa fie un semnal de alarma deoarece in viata omului pot interveni o serie de probleme care sa nu aiba nicio legatura cu scaderea activitatii sexuale de moment. Este nevoie de o discutie in care sa clarificati acest aspect care s-ar putea dovedi a avea o cu totul alta natura.
Poate ca s-a certat cu micul lui amic. Stai linistita ca nu pleaca asa usor cainele de langa abator.
Se spune ca e ok sa oferi atunci cand se cere intr-un cuplu, dar nu toti constientizeaza acest aspect. Deci ori s-a saturat, ori are ceva complex.
Pai tocmai asta e problema ca i-ai dat prea mult. (fara misto)
daca atunci cand va intalniti nu faceti altceva decat sa va luati limba in gura, si dupa sex, devine plictisitor si overbearing(coplesitor)(inca o data fara misto). mai schimbati si voi obiectivul. faceti si voi o excrsie intr-un alt oras, jucati un joc, diversificati.
Ai grija de igiena corporala? Ma gandesc ca poate a simtit un iz de peste ).
Evident ca am maxima grija de igena mea corporala si niciodata nu mi-a batut nici macar un mic apropo legat de tema asta. Fac si de 3 ori pe zi dus daca e nevoie