Pai depinde, ideea e ca daca primul baiat, cel cu care esti acum nu iti da deloc atentie, si este rece si distant degeaba il iubesti, pentru ca, eu cred ca realizezi si tu ca nu poti avea o relatie cu el. Cu celalalt baiat daca stii ca tii la el, si se poarta si frumos. eu zic sa te impaci.
Mai ales, daca primul baiat care te place pe tine de la 12 ani are indoieli, si se da si la prietena ta sau are indoieli in relatiee, nu cred ca trebuie sa mai continui relatia cu el.
Off, in ce situatii va puneti in loc sa invatati va arde de dragoste, in fine deci in primul rand poti avea si 50 de ani cu baiatul care esti acum cu el daca nu te simti fericita nu are nici unrost iti faci rau, un lucru e sigur nu incerca sa ii ai pe amandoi nuo sa mai ai nici unu, apoi baiatul care ti-a spus ca te place daca te face fericita ar trebui sa ramai cu el.Si cel mai important lucru care trebuie sa faci este:,, sa iti urmezi inima'' daca aceasta zice ca e mai bine cu baiatul al doilea asa sa faci, daca nu te-am ajutat imi pare rau
Off, in ce situatii va puneti in loc sa invatati va arde de dragoste, in fine deci in primul rand poti avea si 50 de ani cu baiatul care esti acum cu el daca nu te simti fericita nu are nici un rost iti faci rau, un lucru e sigur nu incerca sa ii ai pe amandoi nu o sa mai ai nici unu, apoi baiatul care ti-a spus ca te place daca te face fericita ar trebui sa ramai cu el.Si cel mai important lucru care trebuie sa faci este:,, sa iti urmezi inima'' daca aceasta zice ca e mai bine cu baiatul al doilea asa sa faci, daca nu te-am ajutat imi pare rau