| Alycaaaa a întrebat:

Am o problema cam maricica. Eu acum 2 saptamani am fost cu un baiat timp de 3 zile eu am inceput sa ma indragostesc de el ba chiar sa il iubesc. Si i-am spus si mamei de el si a zis ca nu prea e de acord datorita faptului ca am 13 ani. Ea a spus ca a pus pe cineva pe urmele mele si m-a vazut cand ma intalneam cu el si a zis ca ne-a pozat cand m-am sarutat cu el. Acum eu vreau sa ma impac cu el din tot sufletul. Si aseara l-am sunat cand venea de la scoala si a zis ca nu poate sa vorbeasca. Eu intr-o zi m-am intalnit cu varul lui si mi-a zis ca el char incepuse sa tina la mine si ca ar fi vrut mai mult decat o relatie. Ar fi vrut o casnicie deoarece el a spus ca simte ceva special pentru mine si ca ma simtit asa ca il iubec. Nu a fost nesimtit sa ma atinga in locuri intime si decat daca il lasam eu sa imi atinga sani punea mana. Lui chiar ii pasa de mine ca eu am vrut sa fumez si el mia is ca nu vrea sa imi distrug sanatatea si sa ajung ca el sa nu poata sa stea fara tigare. El pentru ca a inceput sa se indragosteasca de mine a inceput sa se mai lase de funat adica de la un pachet pe zi a ajuns la 2 tigari si pe astea le fuma cu noduri ca ma uitam urat la el. Acum nu stiu cum sa fac sa ma ipac cu el. Adica sa il sun si nu stiu ce sa ii zic cum sa i zic. Eu m-am gandit asa sa il sun si sa ii zic sa ne intalnim si il intreb tot o data daca vrea s ne impacam. Credeti ca e bine ceea ce i zic daca nu spuneti-mi voi cum alt fel sa ii zic

3 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

La 13 ani vorbesti de casnicie? du-te de aicilaughing

| ionutzul31 a răspuns:

La 13 ani iti trebuie relatie serioasa? laughing
Pune mana si invata.

Răspuns utilizator avertizat