2 palme si revino la realitate... daca colegii tai baiati vor sa iti dea si eu un numar, doua, asta nu insemna ca toti te plac.
Săracii cum mușcă toți din prăjiturică...și uite și "fisura" : "îmi plae la nebunie să chinui oamenii" deci mă întreb cine e cine?
DA.DA.continua ca el rade si le povesteste tuturor, ce tare e el in penis si ce repede te poate avea, chiar si acum.deja isi inchipuie ca te-a si avut si toti te stiu deeeee topopinca.da cu celealte de ce nu face asa? fiindca au respect de sine si tu crezi ca ai succes? ori te crede slaba si o prada usoara, si ca esti o gasculita care atinsa fiind se uda toata? ia vezi ca pitipoanca e una, si domnisoara e cu totul altceva.
Adica pausico? in locul tau nu as fi carpa pentru un fraier necuviincios, dar as fi o domnisoara pentru toti baietii.intelegi? ei cauta o prada usoara si isi mai bat si joc dupa aia,pe cand una, mai serioasa, cu un comportament decent, un vocabular frumos si care impune o anumita distanta, impune respect.
Super. in afara faptului ca te supraestimezi te apuca harnicia sa ne scrii noua cum te excita un baiat... continua, ai un viitor superb. Fata mea, serios acum, creierul tau cum functioneaza daca tu, care ar trebui sa te cunosti cel mai bine, ne intrebi pe noi ce ar trebui sa faci cand un baiat te "contacteaza penis-fund"si culmea? tesi excita. Serios acum, depinde doar de tine cum preferi, sa continui sau nu... numai bine
Depinde cati ani ai sa stii ca aproape orice baiat face asa. In locul tau (daca as fi fata) as spune stop pentru ca acel baiat vrea ceva de la tine 100%
beausingurlamasamea întreabă: