| riki47848 a întrebat:

Buna Tpu...am o problema care chiar ma macina.Deci,am avut o relatie cu un baiat de la mine din scoala de 18 ani.Nu a fost mare lucru, doar niste mesaje si apeluri, timp de o saptamina.Acum,ca numai suntem impreuna,il visez,il visez in fiecare seara.L-am visat cum ma tinea de mine, aseara cum ma saruta, ce ar insemna asta? ..Si cica o prietena mi-a spus ca la urmarit intr-o zi la scoala, privea doar in partea mea, si din urma mea.Ce ar insemna aceasta?

Răspuns Câştigător
| BruneTTe a răspuns:

Pai acum ai sesizat si tu ca iti place baiatul. Incearca sa-l "pandesti" si tu sa vezi ce reactii are (se uita dupa tine? daca vi se intalnesc privirile te evita sau te priveste in continuare?". Daca-l vezi interesat, raspunde-i la gesturi si intra in vorba cu el (asta ca sa nu pierzi timpul) si lasa-l pe el sa faca urmatorul pas. Daca il face, inseamna ca vrea ceva de la tine, daca nu, macar ai incercat.

Sper sa te ajute.

8 răspunsuri:
| Xenya a răspuns:

Visele sunt produse de subconstient.Nu inseamna nimic acele vise.Si in legatura cu uitatul dupa tine, poate el inca te place. tongue

| FaraFitzee a răspuns:

Eu cred ca daca il visezi, simti ceva pentru el. Mai ales dk iti bate inima cand il vezi. Si daca el se uita la tine sau dupa tine inseamna ca simte si el ceva.

| JustMeKidda a răspuns:

Buna!happy
Inseamna ca amandoi mai aveti sentimente unul pentru altul.
Asa patesc si eu cu o persoana speciala.
Si cand te trezesti cum te simti? Fericita sau suparata?
Vorbeste cu el si intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine! Sunt sigura ca da!
Sper ca am fost de ajutor! Pupici!:*:*:*

| madalinamadu a răspuns:

Il visezi pentru ca te gandesti prea mult la el, am patit-o si eu.Dar poate ca inca te place happy

| GreenBubble a răspuns:

Se spune ca in momentul in care visezi ca cineva te saruta iti e dor de o persoana anume cu care vei relua legatura curand, nu stiu cat de adevarat e pentru ca asa cum a zis si Xenya visele sunt produse de subconstient. Daca se uita dupa tine probabil te place. tongue

| Roxana0606 a răspuns:

Te-ai cam indragostit. Te-ai indragostit cam tare.
Poate nu-ti dai seama dar daca te gandesti numai la el si la visele pe care le ai inseamna ca tu inca mai simti ceva pentru el. Si interesul asta pentru el adica vorbesti de el sau te uiti la pozele lui sau inca citesti mesajele.

| Cristiann25 a răspuns:

El posibil inca sa te placa.Nu mai credeti in ce visati pentru ca asa cum spune si "xenya" visele sunt produse de subconstientul nostru! Te pup.

| Adytzu_Ady_1998_y0RQ a răspuns:

Nu inseamna nimic