Deci,dupa cum am mai zis,tatal meu e prieten foarte bun cu tatal lui si cu familia lor...
nu stiu,ma gandesc la faptul ca are vreo retinere ceva...
s-a intamplat sa ma ignore de cateva ori,adica trecand cu masina,s-a facut ca nu ma observa,dar asta in trecut nu acum.
mi-e teama ca daca o sa-i trimit iarasi mesaj sau ceva,nu stiu,poate nu-mi raspunde dupa atat timp, poate ma ignora.
si el, ca baietii, na, mai umbla cu din astea de-o noapte..si de asta zic..nu stiu ce parere are despre mine,nu stiu cum va reactiona la mesaj...
apropo, daca tu n-ai avea nimic de gand cu o fata, ai intreba-o din vorba in vorba "socru meu ce face?"...el chiar m-a intrebat asta, dar demult, nu acum.
Dacă el e prieten bun cu tatăl tău nu are nici o retinere iti spun asta sigur.
Dar ti-am spus in răspunsul aterior ce sa faci. sună-l spune-i ce ai fe suflet spune-i ca e singuru cu care vorbii spune-i tot ce iti trece prin cap toate sentimentele. probabil că o să fii singura care poate sa-i spună exact ce simte. iar dacă e cu alta si te refuză asta e o să vezi după 1-2 ani cum o să tânjească după tine.
"Ba chiar inca de prima data a venit pentru mine, stiu sigur pentru ca i-a zis cineva ca mi-ar placea de el..etc.si culmea, el pana atunci, n-a intrat niciodata in locul ala...pana sa-i zica cineva de mine."
Are 24 de ani pentru Dumnezeu... Tu te porti ca si cum ai avea 16 ani..esti atat de naiva.adorabil de naiva :X Daca dorea ceva de la tine, fii sigura ca iti zicea, are 24 de ani, nu 16 Stiu ca e greu, dar trebuie sa vezi realitatea.nu sa te imbeti cu apa rece ca poate te place si el
Scuze pentru raspuns, daca e intârziat dar am crezut ca l-am trimis o dată se pare ca am uitat. ce să si faci sa revenim
Dacă tatăl tău e prieten bun cu el nu are nici un fel de reținere
Cred că ti-am mai zis în răspunsul anterior spune-i ce simti, exprimă-ti toate sentimentele, spune-i exact ce simti in acele momente pentru el, cum iti bate inima când îl vezi, ca nu poti sa ți-l scoti din cap probabil o să fii prima care face acest lucru pentru el. Nu are cum să te refuze e imposibil sa refuzi pe cineva care iti spune din toată inima ce simte pentru toate poate doar daca e intr-o relație si e ceva serios. dacă e doar aventură cu o altă fată o s-o parăseasca pentru tine in mod sigur.
El a fost plecat cativa ani in Italia cu fratii lui si,eu stiu o singura relatie de-a lui. oficiala.
in schimb,stiu ca a mai avut aventuri...
nu stiu ce parere are el despre mine,dar eu una, mi-am facut o perere buna despre el.e un baiat ok, de treaba, dar na, niciodata nu stii ce e in sufletul cuiva..si de asta zic, m-ar bate gandul sa-i trimit mesaj pe net, vad eu cum...dar nu stiu ce parere o sa aiba... eventual sa-l intreb ce mai face..si in felul asta vad cum se comporta cu mine.
dar chiar voiam sa te intreb...adica daca tie o fata ti-ar trimite mereu mesaje,bineinteles,in limita bunului simt, ti-ar raspunde la glume, te-ar intreba daca ai prietena, s-ar scuza daca te deranjeaza, ti-ar trimite mesaj de ziua ta etc...tu unul nu ti-ai da seama ca fata te place? e chiar asa de greu sa-ti dai seama? mai ales la 24 de ani?