De ce sa stai intr-o relatia care iti face mai mult rau decat bine, pierzandu-ti timpul? Gandeste-te ca exista o gramada de baieti mult mai buni decat prietenul tau, care nu te-ar face sa suferi asa cum o face el. Din cauza relatiei asteia iti refuzi sansa de a intalni un astfel de baiat. Nu cred ca se merita.
In niciun caz sa nu te apuci de baut!
Probabil o sa fiu primul dupa cei de mai sus care spun total altceva. Daca toti cei anteriori mie iti dau sfaturi precum: nu te iubeste, uita-l, etc., eu am sa-ti spun altceva. Faptul ca iese fara sa salute, sau ca da like-uri e o nimica toata. De ce? Pentru ca nu INTOTDEAUNA asta conteaza. Bineinteles ca la o prima impresie nu ai cum sa ai pareri bune despre el. Dar culmea, si eu sunt ca si el. Cand am zile proaste si nu numai, cand sunt nemultumit de Ea, de relatie in general, ma inchid in mine dar sufar foarte mult si asta nu inseamna ca nu o mai iubesc. Daca s-a schimbat sau asa a fost el mereu nu inseamna ca nu te mai iubeste, ca vrea despartire si nici tu sa nu-ti permiti sa-l lasi pentru altul. Simt si eu din ce spui ca momentan, azi, in 2012 este viata ta. Si nici prin cap sa nu-ti treaca sa incerci sa regasesti o iubire mai "buna" si atenta cu altul pentru ca vei regreta enorm. Ia zi, vei ajunge sa saruti pe altul fara sa simti nimic. O sa-ti fie dor de fluturasii ce apareau cu el...
Concluzia si parerea mea este simpla: Aduna toate lucrurile bune si rele cu el si spune-i ca vrei o pauza sa meditezi. Prin asta il si testezi sa ii vezi reactiile dar si ce face in tot timpul cat tu nu vei mai vorbi cu el. Tu alegi cat, o zi, o saptamana, o luna. Apoi revino si da tot ce ai mai bun din tine. Asculta-i fiecare doleanta, pupa-l in fund pe romaneste si fa-l cat mai fericit posibil. Iar abia pai daca vezi ca nu se schimba si nici nu spune ce are, abia apoi poti sa-ti iei gandul de la el, pentru ca s-ar putea totusi sa ai de-a face cu ceva mai "big" decat crezi. Cel mai posibil s-a indragostit de alta.
Sunt alaturi de tine, si sper sa fii bine si ca au prins cat de cat sfaturile mele.
Pupicei!
Dupa cum l-ai descris tu el pare ca nu tine deloc la tine.Eu cred ca ar trebui sa porti o discutie cu el sa vezi daca te mai place ca la inceput. Poate a intervenit altcineva in viata lui...Si inca ceva nu-i arata ca esti afectata de certurile cu el pentru ca astfel isi da seama ca te are la degetul mic.Fii cat mai indiferenta daca te face sa te simti prost si arata-i ca nu esti afectata deloc si ca nu depinzi de reactiile lui.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: