| whitewhite a întrebat:

Buna TPU am o problema care ma lasat putin confuza...in urma cu 10 ani am cunoscut un tip la inceput nu ne puteam inghiti ne jigneam, pur si siplu nu ne intelegeam deloc bine avant 12 ani si el 11 pe vremea respectiva si am renuntat sa mai avem vreun fel de intalnire. Dupa 6 ani ne-am reintalnit spre mirarea multora ne-am tachinat incontinuare desi eram mult mai maturi decat in precedent. Dupa un an am primit cerere de prieteni pe facebook de la el am acceptat-o iar pana acum doi ani nu am vorbit mai mult de trei ori.Acum 2 ani am fost impreuna la un prieten la inmormantare si a stat tot timpul cu mine (3 zile si 2 noptii) dupa cand ne intalneam intamplator pe strada stateam 1 ora si ceva de vorba.Acum 2 luni am vorbit cu el si a zis ca nu are timp de o relatie ca vrea sa se axeze pe alte lucruri si cu toate astea acum 1 luna si-a facut iubita.Ce sa cred ca nu a vrut sa aiba o relatie cu mine.Tin sa precizez ca nu am vorbit niciodata de sentimentele noastre unu fata de altu. Funda si vot!

4 răspunsuri:
| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

Probabil v-aţi tachinat prea mult şi s-a gândit că aşa va fi timpul vostru împreună.Şi fata de acum...sunt lucruri care pur şi simplu se întâmplă, nu mai ai ce să faci.

| neutrino a răspuns:

Ti-ai facut iluzii desarte. El nu are nicio vina. Atat si nimic mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu a vrut sa aiba o relatie cu tine.

| Rebeka88 a răspuns:

Sunt eu nebuna dar uite o idee happy vorbeste cu o prietena si cand mai stati voi de vorba pe strada, sa intervinaea cu alintari si din astea pentru el. dupa 10 min sa zica daca ar vrea o iubita, si se afla atunci tot. sa ai grija sa fie mega enervanta amica ta. mie mi-a mers.