| Amy_9541 a întrebat:

am o problema care mă pune pe gânduri in ultimele zile. am făcut infecție urinară cu E coli și iau tratament de 4 zile, in total fiind 10 zile de tratament. Credeți ca activitatea sexuală nu ar fi indicată sau nu are nicio legătura? dar sa mi facă sex oral? Menționez ca sunt fata. Sper sa nu deranjeze întrebarea mea și va mulțumesc frumos.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca tratamentul este aplicat corect infectia ar trebui sa dispara, astfel ca se pot relua si intretine contacte sexuale imediat dupa terminarea tratamentului. Dar pentru a evita orice neplacere, folosirea prezervativului inca o perioada de cateva zile ar fi bine venita. Sanatate!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa folositi prezervativ, altfel ii vei transmite infectia. Sexul oral nu se poate practica cat timp ai aceasta infectie.

| Amy_9541 explică (pentru Brigaela):

Sexul oral
Nu se poate practica datorită gustului mirosului sau se poate transmite partenerului? Mulțumesc

| Brigaela a răspuns (pentru Amy_9541):

Din cauza riscului de transmitere, evident. Dupa terminarea tratamentului, trebuie sa astepti minim 7 zile (de preferat 10), sa faci apoi o urocultura si daca rezultatul este negativ (urocultura sterila), atunci puteti rebnunta la prezervativ si face sex oral.

| corbulalbrosu a răspuns:

Este indicat sa va abtineti la aintretine contacte sexuale in aceasta perioada.

| Amy_9541 explică (pentru corbulalbrosu):

Cam cât timp ar trebui sa așteptam după încheierea tratamentului? Mulțumesc

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Amy_9541):

Daca tratamentul este aplicat corect infectia ar trebui sa dispara, astfel ca se pot relua si intretine contacte sexuale imediat dupa terminarea tratamentului. Dar pentru a evita orice neplacere, folosirea prezervativului inca o perioada de cateva zile ar fi bine venita. Sanatate!