El ti-a spus adevarul: tu nu esti pe primul loc pe lista lui de prioritati si nu se poate schimba. Mai departe tu decizi.
Incearca sa va ocupati mereu timpul cu ceva, astfel incat sa aiba motive sa stea mai mult langa tine. Daca vezi ca nu se va schimba in niciun caz mai bine puneti punct. Nu este o relatie chiar asa de lunga, poate nici nu va cunoasteti destul de bine unul pe celalalt.
Chiar daca cumva il vei schimba, asta va fi doar o masca, sub care se afla vechiul tau partener care e atat de indiferent.Asa ca nu conteaza, il schimbi sau nu. Diferenta nu va fi.
Cu parere de rau iti spun ca dependentii de "pacanele" nu se schimba.se inraiesc tot mai mult, cu timpul.cred ca iti pierzi vremea cu el.imi pare rau...
Normal ca simti ca lipseste ceva odata ce v-ati despartit si v-ati impacat din nou. Stiu... nu e un sentiment placut. Nu e vorba sa il schimbi, odata ce il iubesti il iubesti asa cum e, nu asa cum vrei tu sa fie. Daca incerci sa il schimbi exista riscul foarte mare sa il schimbi gresit si sa nu iti mai placa de el cume "schimbat". Asa ca mai bine iubeste-l acum cat poti. Daca iubirea e reciproc, in scurt timp nu o sa mai simti acest sentiment naspa. Iti urez mult succes si chiar sunt curios cum se va termina povestea asta :-s.
Pai eu zic sa il faci mai mult sa se joace, sa fie mai jucaus, sa va duceti la un film, sau sa petreceti mai mult timp impreuna...
Daca te schimbi tu, se schimba si el, fal sa tanjeasca dupa tine arata-i ca tu decizi ce sa intampla si ce nu... ar fi bine sa faci asta treptat