| angel70530 a întrebat:

am o problema care nu stiu cum sa o rezolv, vb este de baiatu cela, el eri mi-a scris ca a gresit in fata mea, se simte vinovat, eu i-am zis ca toti gresesc si ca regretele nu vor schimba nimic, poate va lumina soarele si pe strada noastra, si el a zis ca doreste ca soarele sa lumineze, eu i-am zis ca au fost multe greseli in relatia noastra, apoi el a zis ca recunoaste si ii pare rau, apoi el a plecat, astazi eu i-am scris prima si am vorbit putin, dar a trebuit sa plec, pentru ca am avut de facut ordine, si i-am zis ca vorbim mai tirziu daca va dori, i-am zis o zi buna, el insa nu a scris nimic, a iesit si el de pe mes, si sta numai pe un sait de socializare, acolo nu ma are in prieteni, nu stiu ce sa fac? daca va fi deseara pe net sa-i scriu eu prima? sau miine sa-i scriu eu prima? eu cred ca nu fac drept ca ii scriu prima, zic ca nu am sa-i scriu prima si uite ca ii scriu, poate ca il iubesc, dar nu pot sa ii zic asta, dupa cite mi-a facut, spuneti-mi cum sa procedes mai departe? despre ce sa vorbesc? imi este dor de el, de vocea lui, dar nu pot sa spun asta in fata lui ca stiu ca isi va bate joc de sentimentele mele sau poate nu. nu stiu, eu ma adresez tuturor persoanelor de pe TPU sa ma ajutati cu sfaturi, va rog seriozitate, sa imi dati niste teme de discutie ca sa pot vorbi cu el, si cum sa procedes mai departe, caci chiar nu stiu ce sa fac. Funda! Astept.

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Pentru ce sa te mai umilesti in fata unui astfel de om? ok il iubesti,dar si cand iti cere scuze la putin timp continua la fel,continua sa-ti faca rau la fel ca inainte!
Da-i pace nu mai vorbi cu el,nu mai spune nimic,daca scuzele lui ar fi fost sincere acum ti-ar arata asta, ti-ar arata cat de mult te iubbeste si cat de mult regreta ca ca a gresit in fata ea! in schim el nu, e la fel ca inainte si din cate vad nu prea are interese pentru a se schimba!
Da-i pace, daca te iubeste te va cauta singur si iti va demonstra asta, daca nu asta e! nu ai nevoie de o astfel de persoana care nu stie sa te aprecieze si mai putin sa te iubeasca!

1 răspuns:
| mona a răspuns:

Lasa-l sa iti scrie el primul si ar fi mai bine daca l-ai putea uita, sincer nu te merita