| olabola a întrebat:

am o problema care pana acum mi-a sticat toate relatiile, sunt excesiv, foarte geloasa, tot incerc, dar nu pot sa-mi scot ideea din cap ca sunt inselata, nu am fost inselata pana acum, dar nu stiu cum sa ma schimb, daca merg cu pr meu pe starad si fara sa vrea sa uita dupa o fata, sau daca e in fata lui si se uita numai la fata s numai vorbim de fund, ma ia draci, numai vbsc cu el, ma enervez, tip.(eu am stat doar cu bunici, parinti mei fiind desp si ambi plecati in strainatate, mai mereu m-am descurcat singura, oare sa ma fi afectat si asta?)mi-am format in capul meu gandul cum ca "toti baieti sunt golani, si isi bat joc de fete" acum am un prieten de 6 luni, aproape 7. care e linistit, nu e golan. adica, rar am vazut baieti ca el, ma iau tare de el cand se uita si la fata unei fete si el sarac zice ca nu o face intentionat, apoi imi dispare tot cheful d a mai face ceva, pentru ca stiu ca problema e in mine. va rog frumos, ajutati-ma, niste sfaturi sunt mereu bine primite :* va multumesc anticipat

2 răspunsuri:
| Mirelle347 a răspuns:

Sentimentul e reciproc frustrated si eu sunt la fel.nu prea reusesc sa ma controlez si mai mereu ma cert cu prietenulstraight face

| alexabc a răspuns:

Nu toti barbati,, e'' porci, bine foarte multi sunt dar nu toti.si hai sa fim serioase da sunt barbati care inseala dar si unele femei inseala.eu cred ca nu ai incredere in tine.te vezi poate uratica(asta nu inseamna ca esti)poate crezi ca nu te comporti exact cum ar merita baiatul de langa tine etc.ce iti propun eu sa faci:
cumpara-ti haine faine si asa mai sexy chiar daca e iarna gasesti si haine sexy mai groase,comportate mai seducator cu iubitul tau adica intarata-l(barbati adora asta)chiar daca nu te-ai culcat cu el inca(daca asta e cazul)tot poti sa il intarati, fa-l sa fie innebunit dupa tine, asa vei capata mai multa incredere in tine plus vei capata mai multa sigurata ca nu va parasi asa o fata seducatoare ca tine pentru eu stiu care fata.