| ALEXcelEU a întrebat:

BUNA TPU! Am o problema care prospera deci colegi de la mine din clasa știu ca mie îmi place de o fata iar ei acum ii zic mereu ca sunt disperat după ea etc.Am întrebato după incident dacă este supărata pe mine și mi-a spus ca nu este și când iau spus ca vreau sa fiu cu ea a început sa zâmbească.Apoi după ce va timp ma întrebat și ea dacă sunt supărat pe ea și i-am spus ca nu sunt. Apoi din nou băieții mi-au spus mie dar cu voce tare ca ea ma bârfește pe la spate și ea a început sa se uite urat la ei și eu ma uitam la ea și ea mi-a zis ca nu e adevărat. P.S. Când o profesoara ma asculta și ma trece la tabla ea se uita la mine și eu când vin de la tabla ma uit la ea și ii zâmbesc și zâmbește și ea dar apoi toți zic ca m-am uitat la ea și etc.acum întrebările mele sunt 1. DC FAC COLEGI MIȘTO DE NOI ȘI ÎNCEARCĂ SA NE STRICE PRIETENIA? 2.CREDEȚI CA MA PLACE DACĂ CREDEȚI CA MA PLACE VA ROG SA ÎMI SPUNEȚI CUM SA O FAC SA FIE IUBITA MEA.

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

1.Pentru ca si ei si-ar dori sa fie in situatia ta.Probabil ca si ei o plac,si vor sa te injoseasca in ochii ei,dar nu au efect! Daca ea iti zambeste poate fi un semn ca te place,sau ca stie ca ei mint si ca nu ai de ce sa te superi! Fii atent la gesturile ei, limbajul corpului spune totul! Si iti dau un sfat, fa rost de ID ei si intreab-o, inventeaza tu :"Baietii mi-au spus ca ma placi, este adevar"? Poate va avea curajul sa-ti raspunda, sau se va scuza.Ar trebui sa-i dai de banuit ca o placi cu adevarat, oricine merita o sansa.Incearca-ti sansa.Sa revenim la numaratoare:
2.Eu una cred ca da.Fa-o sa rada, i-ai apararea cand este in "pericol","cearta" etc..arata-i ca esti alaturi de ea in tot ceea ce face,fa-i complimente (dar nu de aspect fizic gen,ce frumoasa esti.fa-i complimente sufletesti gen.: ce inteligenta esti, ce haioasa esti, imi place cand esti fericita/cand zambesti/ador ochii tai). Avand in vedere ca amandoi sunteti timizi, incearca pe mess, sau ia-ti inima in dinti(ceea ce-ti sugerez eu) sa o iei in pauza undeva unde sa fiti doar voi doi! Sa-i spui adevarul, ca colegii tai nu au glumit..si ca ti la ea enorm, ca o placi! Ca adormi cu gandul la ea! Din gesturile ei vei vedea ce simte ea pentru tine, cum reactioneaza.Pe mess poate sa nu se faca de ras, va spune un NU, care poate in realitate este un DA.Fa-ti curaj, nu-ti rata sansa! Baftatongue

3 răspunsuri:
| PetRu_Eduard_1998 a răspuns:

Urla invidia in colegii tai nu-i baga in seama, daca fata te place continua cu caracterul tau obisnuit si incearca sa faci tu primul pas discret? Primesc Funda?

| lolly a răspuns:

Scuze de greselile de tipar.

| lolly a răspuns:

Scuze de greselile de tipar. Funda?big grin