Invita fata in oras si ia-o de mana de la inceput, doar voi 2, jucati-va jocuri impreuna (ping pong, biliard, bowling, orice vrea si ea), invit-o intr-un loc frumos din natura (un parc, un lac, sa se vada apusul) si intindeti-va jos sau stati pe o banca si ia-o in brate si vorbiti asa, apoi cand simti ca vrei sa o saruti, fa-o. Pentru maine la film: pune bratul in jurul ei pe parcursul filmului, sa stai cat mai aproape de ea, si dupa film fa-i vant prietenului tau (poti vorbi cu el inainte sa nu se supere) si spune-i fetei ca vrei sa va mai plimbati si ia-o de mana, ce naiba, tu trebuie sa fii barbatul; si o poti conduce in parc, si faci ce ti-am zis mai sus, sau o conduci tu acasa. A, si inca ceva: pe viitor la urmatoarea intalnire, cand mergi sa o iei de acasa, adu-i un buchet frumos de flori, daca nu te pricepi la flori spune-i floraresei sa iti faca un buchet frumos de 50 de lei pentru o prietena, si da-i fetei florile cand o iei de acasa, sa ii fie usor sa le puna direct intr-o vaza, sa nu cumva sa pui fata sa care ditamai buchetul 3 ore dupa ea pe strada. O sa aprecieze. Succes!
Amandoi sunteti atasati, trebuie sa fi mai tare sa infrunzi timiditadea (fara un prieten and etc...) asa sa puteti face o relatie, si ducetiva singuri la film sper ca am fost de ajutor
Prinde un moment de discutie doar tu cu ea si spune-i ce ai pe suflet. Sa stii ca e cel mai bine sa-i spui ce crezi despre ea. Nu tine in tine. Stiu ca e greu sa faci primul pas, dar daca tu tii la ea, atunci vei face acest pas. Succes!
Mutubal întreabă: