anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU.
Am o problemă cu care nu m-am mai confruntat până acum.
Îmi întârzie de 12 zile, țin să menționez că am menstruatia regulată, doar că și luna trecută mi-a întârziat 5 zile. Am avut contact neprotejat, dar luna trecută, pe 15 mai exact am luat o pastilă de a2a zi. La 3-4 zile am avut niște sangerari, dar nu a fost menstruatie. Am făcut 3 teste în ziua 3, 6 și 8 a întârzierii toate fiind negative.
Ce aș putea face în situația asta și la ce aș putea să mă aștept?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să mai faci testul la 14 zile distanță.

| Stegman a răspuns:

Astepti sa vina. Si data viitoare folosesti prezervativul pentru ca pastila e bomba chimica, daca s-a prins si ai ramas gravida, pastila a smuls tot si de asta ai sangerat, ai facut avort. Bafta.

| LilWatamaloon a răspuns:

Cea mai buna varianta este sa consulti un medic ginecolog in legatura cu acest tip de probleme, acesta te-ar putea indruma catre o medicatie care ti-ar putea regula ciclul menstrual si ti-ar putea spune si despre cauza acelor sangerari. Asemenea probleme se discuta cu persoane autorizate care stiu ce este bine din punct de vedere medical.

| alexalx1234 a răspuns (pentru LilWatamaloon):

Degeaba le spui. Nu vezi că secțiunea asta a site-ului e plină de astfel de întrebări? Nu sunt în stare să se intereseze măcar de pe net darămite să ia legătura cu un ginecolog.

| LilWatamaloon a răspuns (pentru alexalx1234):

Te inteleg, dar uneori e ok sa incerci sa le spui ca e mai bine sa aleaga varianta asta. Poate chiar aleg sa discute cu un doctor real.