anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu exul.SI am nevoie de sfaturile voastre, sa ma ajutati sa inteleg ce vrea de fapt si daca mai sunt sanse sa ne impacam.V-as ruga sa cititi pana la sfarsit, ca nu e mult.Deci acum cateva seri i-am trimis mesaj :Mi-e dor de noi uneori...tie nu? Raspunsul lui: Ba da... - Apoi il intreb. Inca mai vrei sa stam asa? Crezi ca e mai bine asa? Si a spus ca da.
Chestia e ca, nu stiu ce simte si mi se tot uita prin telefon la mesaje cu cine vorbesc si astazi cand mi-a vazut mesajele cu un baiat, a inceput sa se comporte ciudat, si m-a cam evitat astazi.
Baiatul asta cu care vorbesc e mai mare cu 2 ani decat mine si pare un baiat super de treaba si ma place, si nu stiu daca sa ii acord o sansa sau nu.
Exul imi vorbeste destul de urat..am avut 9 luni jumate.Ne-am despartit din cauza mamei mele, 40%, si 60% din cauza comportamentului meu si problemelor din trecut. Dupa ce ne-am despartit mi-o m-ai dat vreo 2 semne ca inca mai tine la mine, dar apoi nimic..Si chiar il iubesc dar nu stiu ce sa fac, daca sa mai astept, sau sa ii dau o sansa celuilalt.

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu ne dai prea multe detalii, dar as zice sa renunti la ex. Relatiile reincalzite nu mai sunt ce au fost odata. El nu a renuntat complet la tine dar nici nu pare prea entuziast sa mai fiti impreuna. Ce te face sa crezi ca daca il aduci inapoi problemele nu vor reapare?
Nu te repezi nici cu celalalt baiat. Daca ai sentimente pentru el, foarte bine dar daca nu, stai linistita si nu intra intr-o relatie degeaba.

| cristimihailov a răspuns:

Buna, eu as vedea mai simplu problema:

1. Cu fostul te-ai despartit, banuiesc ca nu de fericire. Deci ai suferit la sigur. De ce crezi ca nu o sa se mai repete?

2. Cu posibilul nou ai sansa sa o iei de la 0 si ceea ce s-a intamplat cu fostul sa nu se mai repete. Mergi pe descoperire, pe nou.

| Dariusuu a răspuns:

Dacă un pic stai bine la capitolul inteligenţă ( nu o lua ca pe o jignire ) ar trebui să îi dai o şansă acelui băiat care se comportă frumos cu tine.

Ce poţi iubi la actualul? Că îţi vorbeşte urât?

Decizia este doar a ta draga mea.