| Beldiman_Andrei_2000 a întrebat:

Am o problema cu o fata. Imi place foarte mult de ea, e si colega mea de clasa. In fine... I-am spus ca o plac pe Wapp, n-a avut nici o problema. Problema apare la 8:24 saptamana viitoare cand am bombardat-o cu mesaje si mi-a zis la un moment dat : Nu as mai fi suparata pe tine daca nu mi-ai mai trimite mesaje. Acum ii trimit doar 1 si tot nu raspunde... Heelppp meeee

3 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Pai tu ii spui pe wapp (ce dracului mai e si aia?) ca o placi? Aveti 14-15 ani, sunteti niste pusti, care nu si-au sters mucii de la gura, cu explozie de cosuri pe fata, posedati o gramatica indoielnica si voi vreti sa fiti luati in serios. Sunteti penibili. Traiti in lumea virtuala si sunteti ca ramele, va ascundeti. E clar, fata s-a ascuns de tine pentru ca te considera papagal. S-a saturat de mesajele tale siropoase de 3 lei, de tip Maria Isabel, si acum iti da cu flit, sau cum va place voua sa spuneti... va da jet. Eu sa fiu in locul ei, nu numai ca te-as refuza, te-as si umili putin... putin mai mult.
Uita-te cum ai scris si cat de limitat esti in gandire si pe urma vorbim. Daca vrei musai sa te sui pe ea, ca deh, de acum ai descoperit si tu ca ai putulica, iesi cu ea in lume si nu o mai stresa cu mesaje pe wapp (?). Nu meriti ajutor, pentru ca nu poti fi ajutat. Esti exponent al generatiei facebook care se ascunde in mediul online sa isi declare dragostea telenovelistica.

| R0R0 a răspuns:

Scrie-i un singur mesaj "te iubesc!" -atat! Nimic. Asteapta sa iti raspunda ea, daca nu iti raspunde sa nu ii mai scrii altceva. Incearca sa iti puna rabdarea la incercare

| Mariiiiiiiii a răspuns:

Poate vrea sa vada ce faci si cat o msi stresezi