| banculescueduard2002 a întrebat:

Am o problema cu o fata nu stiu uneori nu ma baga in seama alte ori imi face complimente. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| abilaura a răspuns:

Buna edi, pentru a sti de ce se comporta asa trebuie sa vezi cand nu te baga in sseama si cand iti face complimente. S-ar putea sa iti faca complimente pentru ca te place dar s-ar putea ca in prezenta anumitor persoane sa nu se simta confortabil sa isi exprime sentimentele, asa ca prefera doar sa te ignore. O alta posibilitate ar fi sa nu te placa asa cum o placi tu si poate a incercat doar sa fie draguta cu tine pentru a nu te rani; dar cand e cu prietenii ei, sa le dea lor mai multa atentie, si asfel tie sa ti se para doar ca te ignora. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea si sa aflii exact ce simte pentru tine.

2 răspunsuri:
| Fantastic7 a răspuns:

Depinde ce fel de complimente iti face...iar cand nu te baga in seama inseamna ca are si altceva de facut(cum ar fi sa vorbeasca cu altcineva), nu ca nu te place. Daca si tu o placi, incepe sa flirtezi cu ea si daca iti raspunde la flirt inseamna ca da, chiar te place.

| xSupradozaDeVisex a răspuns:

Buna Edi! Poate aceea fata este timida si la un moment de "vitejie" al ei iti spune ce simte.Eu as spune sa incerci sa o cunosti mai bine.Sa vezi ce vrea defapt.Bafta! Funda?