Sa intelegi ca el vrea sa va despartiti si ca nu stie sa iti spuna decat prin cearta! spune-i ca daca isi doreste sa va despartiti nu trebuie sa va certati - trebuie doar sa iti spuna sa intelegi si tu! probabil se suparat la orice lucru banal pentru ca tu il cam sufoci cu dragostea ta si nu stie cum sa scape de tine! Asta este adevarul!
De cand sunteti impreuna? daca e timp scurt scuza`ma ca`ti spun pe direct dar isi bate joc de tine, se joaca cu tine. daca e de mult timp atunci ar trebui sa discuti frumos cu el sa-i explici ca n`ar trebui sa se supere asa din orice si sa-ti spuna ce`i place si ce nu sa fie mai deschis ca sa fii si tu mai atenta despre ce vorbesti etc.
Sau dar asta e ceva destul de dur.nu te mai iubeste si a gasit alta fata.nu stie cum sa-ti zica si`ti tot baga motive.acu` vezi si tu care`i mai plauzibila pentru cazu` tau.
Nu vrea să-ţi spună pe faţă că vrea să vă despărţiţi!
O ia pe ocolite crezând-o ''calea uşoară''.
Spune-i că nu eşti copil mic.Nu trebuie' să facă atât scandal pe ceva absolut banal doar ca să aibă un motiv să vă despărţiţi.
Cred ca ai pus prea mult sufelt in aceasta relatie iar el doar profita de acest lucru.Si sa ti iasa acest lucru din cap cum ca nu poti trai fara el! Crede ma vei putea daca ti vei gasi alt prieten care sa te merite cu adevarat si sa te iubeasca pe cit il iubesti tu,,
Hai sa ti d au un sfat la urmatoarea cearta si spune sa va despartiti incearca sa nu mai plangi si sa i spui cit de mult il iubesti si ca nu poti trai fara el~~~Ca banuiesc ca asa ii spui~~~Si Spune i ok adio si la revedere si ii inchizi telefonul.~~si sa incerci sa nu l mai suni si s al lasi pe el sa te sune.~~Daca nu o va face~~Crede ma ca nu are rost sa l mai suni si nu te merita~~`Crede ma Pe cuvint de baiat ~~~Hai sa ti spun ceva.asa ii faceam si eu prietenei mele pina, mi a facut chestia asta...Doar ca eu am am sunat o adoua zi.Ne am strins in brate i am spus ca o iubesc din tot sufletul si suntem inca impreuna.
Eu ma aflu exact in situatia iubitului tau.Ii spun iubitului meu sa ne despartim pentru ca exista multe certuri si nu cred ca ne potrivim(din anumite puncte de vedere).Din moment ce se supara inseamna ca asa e firea lui mai suparacioasa.Tu il cunosti cel mai bine si doar tu esti in masura sa vezi care dintre raspunsurile data e cel ales!
lucyaneya întreabă: