| Gh0stSnyp3r a întrebat:

Am o problema dar nu foarte grava.Eu sunt indragostit de o fata de la mine din clasa cu care ma inteleg foarte foarte foarte bine si avem foarte multe lucruri in comun. Ea m-a invitat la ziua ei si atunci imi propusesem sa o intreb daca ii place de mine dar mi-a fost frica pentru ca:Imi era frica ca o sa ma respinga si ca o sa pierd total prietenia cu ea si... Eu cu 3 zile inainte de ziua ei mi-am facut un alt ID si m-am dat drept un prieten de al meu (care chiar exista) si am intrebat-o daca ma place si a spus ca ma considera ca si prieten(nu iubit) si nu stie sigur daca ar merge o relatie intre noi 2.Si eu acum nu stiu cum sa fac sa ma placa.

Răspuns Câştigător
| Maria_7883 a răspuns:

Buna! Cred ca si-a dat seama si de aceea ti-a spus acest lucru.Mai bine te dadeai si tu o colega care i era buna prietena.ca atunci era mai credibil, odata ce "prietenul"venea di parea ta era clar ca tu l-ai fi pus.Asta este acum,faptul este consumat! Ca sa o cuceresti trebuie sa i arti ca esti amuzant,sigur pe tine,ca i oferi ei siguranta, incredre, atentie si sa i fi fidel.Bafta!

3 răspunsuri:
| FORMULADTI a răspuns:

Bai ftate dc o incerci asa cu Id strain cu din astea, zii in fata spune-i frumos ca o placi si ca vre isa fii cu ea...Cum crezi ea e proasta sa creadaca ca e prietenul tau pe Id-ul cela? Nu mai fa asa ca fetele nu iubesc acest lucru, incearca sa vb cu ea intre 4 ochi in nici un caz pe net! bafta

| Gh0stSnyp3r explică:

Am uitat sa va intreb: Cum imi dau seama daca ma place adica, care sunt semnele ca te-ar place o fata? FUNDA :X

| Gh0stSnyp3r explică:

Dar eu am fost la ziua ei si nu am avut deloc curajul sa ii spun ca o plac crying. Si inca imi e frica adica am emotii. PS:suntem amandoi in clasa a 7-a. Totusi care ar fi momentul perfect sa o intreb?