Sa-ti spun un banc.
Un barbat se casatorea a 4-a oara. Era inainte de revolutie.
Ofiterul de stare civila, vazand ca era a 4-a casatorie il intreaba de ce a ajuns la acest nivel.
Acesta explica:
- Prima era infirmiera. Tot timpul spunea: odata dimineata, odata la paranz, odata seara. Nu am rezistat si am divortat.
- A doua era activista de parid. Toata ziua auzeam: mai mult, mai repede mai bine. Nu am mai rezistat si am divortat.
- A treia era invatatoare. Tot timpul zicea: repeta, repeta, repeta. N-am mai rezistat si am divortat.
Si ce crezi ca acum o sa fie bine?
Da, ii raspunde barbatul. Aceasta este inginer agronom si mi-a spus: unde nu poti tu vin armata si studentii.
Si acum serios. Uite, o alta nepotrivire. Tu vrei mai multe, el poate mai putin. Solutiile sunt trei: 1. te desparti de el si cauti altul mai cu vână. 2. Suplimentezi cu altcineva. 3. Stai cu l si rabzifrustrarea, lipsa de indestulare sexuala.
Mai schimbati si voi pozitia si îmbunatatiți va relatia, voi ce varste ave ti? Sanatate.
Am incercat de toate. Nici nu își dorește să facă prea multe. Avem 21 și 24
Atunci problema este la el, are pe altcineva si nu se oboseste sa te faca fericită pe tine.
Nu are pe nimeni te asigur... Am discutat despre chestia asta și a zis că m-ai mult nu poate.
Hahah bun răspuns. Dar inca nu mă simt pregătită să mă despart sau sa incerc cu altcineva. Mă gândeam că pot să i-au niste pastile hormonale, poate reușesc să-mi recapăt pofta xD
Sa-ti spun un banc.
Un barbat se casatorea a 4-a oara. Era inainte de revolutie.
Ofiterul de stare civila, vazand ca era a 4-a casatorie il intreaba de ce a ajuns la acest nivel.
Acesta explica:
- Prima era infirmiera. Tot timpul spunea: odata dimineata, odata la paranz, odata seara. Nu am rezistat si am divortat.
- A doua era activista de parid. Toata ziua auzeam: mai mult, mai repede mai bine. Nu am mai rezistat si am divortat.
- A treia era invatatoare. Tot timpul zicea: repeta, repeta, repeta. N-am mai rezistat si am divortat.
Si ce crezi ca acum o sa fie bine?
Da, ii raspunde barbatul. Aceasta este inginer agronom si mi-a spus: unde nu poti tu vin armata si studentii.
Si acum serios. Uite, o alta nepotrivire. Tu vrei mai multe, el poate mai putin. Solutiile sunt trei: 1. te desparti de el si cauti altul mai cu vână. 2. Suplimentezi cu altcineva. 3. Stai cu l si rabzifrustrarea, lipsa de indestulare sexuala.
Nu exista pastile pentru problema asta. Ati ajuns intr-un punct al relatie in care sexul a devenit o rutina plictisitoare si singurul mod in care o sa iesiti din acest impas e sa discutati, s puneti in scena fantezii, sa incercati chestii noi.
Altfel o sa coborati si mai tare in spirala asta a plictiselii.
Dacă numai sexul vă leagă, aveți o problemă din start.
Dacă vă mai leagă și altceva, o soluție este să faceți amândoi o pauză cu sexul, și să continuați relația altfel.
Nu ne leagă numai sexul. De ceva timp așa am continuat relația, el nu se stresează prea mult in legătură cu subiectul asta. Doar că eu nu mă simt bine sa o fac pentru că el are chef. mă simt folosită. Îmi doresc să am și eu parte de plăcere.
Asta este altceva. Aici intervin cauze personale de fiziologie, psihologie, și așa mai departe, care se rezolvă step by step.
Nu a știut sa te facă sa te simți dorită, excitata, si un preludiu face mult, si tea plictisit a devenit o rutina normală dar care într-un final se va rupe, când vei da de unul care știe ce sa facă cu tine, nu sa te amăgească, Success