Este ceva normal. Cand scula iese, în vagin pătrunde o cantitate de aer, care se compensează când o baga iar.
Poate sunt bolnav, dar mi-a venit în minte explozia motorinei compresate dintr-un motor Diesel = )))
Aprob. La acelasi lucru m-am gandit. V10 aspirat )
Clar
Toti astia care au raspuns sunt autisti.
apar chiar si la persoane inactive sexual.
cand eram mica si faceam lumanarea mereu imi intra aer in vagin si cand ma lasam brusc jos se auzea un mare partz.
e ceva normal, e o gaura care aspira aer, mai ales cand stai cu picioarele in sus si lasi vaginul moale apoi iar incordezi.
Ah, acum am vazut, ca ai raspuns inainte sa las eu primul raspuns.
eu m-am referit la primii 3 useri, cand am zis autisti...mai jos nu am vazut ca a mai raspuns cineva.
adica aia care afirma ca are o problema ce necesita control ginecologic si ca gazele vaginale apar doar la cele active sexual.
acum daca tu te-ai simtit, de te-ai atacat asa, e problema ta.
Hai, boss, lasă trolling-ul ieftin si mai pune niste întrebări de pe BossAlcool, ca ne plictisim
Tipul e troll-ul de serviciu al site-ului, nu te complica
Nu ma complic, dar incerc sa inteleg. Serios, imi place sa inteleg oamenii.
Ti se potrivește
Domnu ExprimareLibera, ia-te de mana cu Roxin in fund de daravele plin, exprima-te liber in gura lui si photoshopati-va amandoi cu niste acid sulfuric.
Da, asa ma iei tu pe mine la misto:
http://i.memeful.com/media/post/WwlNamR_700wa_0.gif
Nu Nero ardea, Roma a fost incendiata de el dar ma rog
Acel moment cand pana si castravetele si musulmanul de pe religie trolleaza mai bine ca tine
Acel moment cand trebuie pusa o pancarda langa tine "Atentie! Podea uda", de la atata scuipat care-ti curge din gura.
pe bune, cum va suportati atat de prosti, de nu intelegeti o gluma atat de simpla?
A arde nu se refera neaparat la actul de a fi in flacari, iar Nero nu e doar un imparat, Bula, Strula si Stan si Bran ce esti.
De programul Nero, de exemplu, care "arde" CD uri ai auzit?
normal ca nu, arza-te-ar fundul lui Drimmero in gura si intre craci.
Sal, este ceva normal, sunt gaze vaginale ( aer ) care apar la persoanele feminine in timpul actului sexual.
lup1121 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: