Nu reziduri ci reziduuri, rezidurile sunt nocive, mugurii sunt datatori de viata sau de speranta
Daca te apropii din nou de ea doar din dorinta sa-ti inchizi o rana mai veche,las-o in pace,aceste reziduuri nu par chiar de bun augur.
Dar,daca simti ca te atrage irezistibil si vrei sa fiti impreuna,da-i atentie fetei cat mai des,ia-i id-ul de fb sa "mai vorbiti" si voi si sfarseste prin a o invita la o pizza,un film, o plimbare sau o ciocolata calda, unde ii vei spune ca te atrage mult si ai vrea sa fiti impreuna!
Asa ca, gandeste-te din ce motiv te apropii tu iarasi de ea, descopera-l si ia hotararea cea mai buna!
Succes!
Treci de puntea asta! Vei intalni alte vai peste care sa-ti versi sentimentele (sau mai stiu eu ce). Vai mai caldute...
Imm, eu cred ca ce a fost n-o sa mai fie. Ea a facut la un moment dat o alegere care te-a durut si a cam terminat sentimentele tale pentru ea.Acum ea vine la tine pentru ca stie ca ai placut-o.Pai, sa o luam asa: tu vrei sa fii impreuna cu ea? Daca da, e simplu, pentru ca nu mai esti asa timid ca altadata. Daca nu vrei, iar e simplu, te comporti ca un coleg si atat.In momentul in care tu ai senzatia ca ea vrea sa o saruti, tu ce-ti doresti? Sa o saruti sau sa scapi de ea?