anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema
Deci sa incep cu inceputul..am o colega de clasa de care mi-a placut candv si i-am spus doar ca atunci eram cam timidcu ea, s-a lasat sedusa de altul care si-a batut joc de ea.un timp nu am mai vorbit deloc logic eu fiind gelos dar acum am inceput sa vorbim iar si destul de mult mai ales la scoala si am impresia ca ar vrea sa o sarut adica tot timpul cadem in unele pozitii cand vorbim si la un moment dat ne oprim si se uita in ochii mei si eu nu mai stiu ce sa fac incerc sa o scot cumva...
Acum nu prea mai am atatea sentimente pentru ea dar au mai ramas "reziduri" totusi acum pot sa vorbesc mai deschis adica inainte o salutam rece si cam atat...
O parere, un sfat orice

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cu "rezidurile" nu ai ce face, asa ca renunta.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu reziduri ci reziduuri, rezidurile sunt nocive, mugurii sunt datatori de viata sau de speranta

greece12
| greece12 a răspuns:

Daca te apropii din nou de ea doar din dorinta sa-ti inchizi o rana mai veche,las-o in pace,aceste reziduuri nu par chiar de bun augur.
Dar,daca simti ca te atrage irezistibil si vrei sa fiti impreuna,da-i atentie fetei cat mai des,ia-i id-ul de fb sa "mai vorbiti" si voi si sfarseste prin a o invita la o pizza,un film, o plimbare sau o ciocolata calda, unde ii vei spune ca te atrage mult si ai vrea sa fiti impreuna!
Asa ca, gandeste-te din ce motiv te apropii tu iarasi de ea, descopera-l si ia hotararea cea mai buna!
Succes!

| Vizitiul a răspuns:

Treci de puntea asta! Vei intalni alte vai peste care sa-ti versi sentimentele (sau mai stiu eu ce). Vai mai caldute...

| Peaches a răspuns:

Imm, eu cred ca ce a fost n-o sa mai fie. Ea a facut la un moment dat o alegere care te-a durut si a cam terminat sentimentele tale pentru ea.Acum ea vine la tine pentru ca stie ca ai placut-o.Pai, sa o luam asa: tu vrei sa fii impreuna cu ea? Daca da, e simplu, pentru ca nu mai esti asa timid ca altadata. Daca nu vrei, iar e simplu, te comporti ca un coleg si atat.In momentul in care tu ai senzatia ca ea vrea sa o saruti, tu ce-ti doresti? Sa o saruti sau sa scapi de ea?