| NicollNikkyKv a întrebat:

Buna TPU am o problema. deci sa incep cu inceputul : " Mie imi place de un baiat de la mine din clasa... si intro zis am inceput sa vb si tot sa vb pana cand am recunoscut aman2 ca ne placem si nah dupa cv timp o pr de amea a mers sa il intrebare daca ma place si a zis ca da si atunci ea la intrebare daca vr sa fie cu mine si a zis ca nu stie ca o sa vb noi doi si am vb si mi-a zis ca el ma place dar nu vr sa fim impr ca dupa ne certam si nu vom mai fi pr si mai bine asa si am zis ca poate nu ne certam si a zis ca ba da ca a mai patit-o. si eu am zis ok ca nu mai aveam ce face ca eu una nu-s o pers insistenta adica sa tot il bat la cap ca te-ai mai gand vr sa fim impr si din astea. si dupa un timp intr-o zi tot acea fata pr mea s-a dus sa vb cu el si la intrebare si daca ma place dar nu eu am pus-o eu nu am stiut nimic si a zis ca da si la intrebare daca vr sa fim impr si a zis ca da dar nu stie ce zic eu si a vnt sa ma intrebare si am zis ca mai vb noi 2 si am ramas impreuna. Totul o fost bine pana intr-o zi cand am auzi ca " pr mea" vr sa ma desp de el ca eu nu il merit si din astea si am vb cu ea si deaici o inceput mai multe discutii si tot auzeam chesti de genul acesta pana cand am intrebare ca care e trebuie ei si ea nu mia recunoscut cu toate ca era adv, si tot imi zicea ca bine ca ea m-a ajutat sa fiu cu el dar chestia era ca eu am vb la inceput cu el si a zis ca nu vr si eu nu am mai insistat si sa nimerit ca ea sal intrebare daca ma place si vr sa fim impr... si intr-o zi mia trm prietenul msj ca eu chiar te plac dar mai bine sa ne desp pentru ca simt ca nu va mai merge si am zis ca de ce poate va mai merge si a zis ca el asa simte si am zis ok eu iti respect decizia si am ramas prieteni. "
Dar nu stiu vr niste sfaturi eu chiar il plac mult pe el si simt ca si el ma place si as vrea sa fim din nou impr da nu stiu ce sa fac.am incercat sa vb cu el da n-a mers sad i-am tr msj ca cf am mai intrat in vb da vad ca nimic nu stiu sper sa ma ajutati voi cu niste sfaturi va rog cumva sa il faca sa fim din nou impre
MULTUMESC MULT,
DAU FUNDITA + VOT LA TOATA LUMEA! PUPICI

Răspuns Câştigător
| Flaviia16 a răspuns:

Probabil ca acea prietena a ta il place happy
Asta se intampla daca ai intermediari, trebuia sa-i spui tu ce ai de spus in fata happy
Cel mai bine ar fi sa lasi o perioada sa treaca iar apoi sa discuti cu el

| Azµre a răspuns (pentru Flaviia16):

Corect, cine o pune să trimită pe altcineva.

| NicollNikkyKv explică (pentru Flaviia16):

Nu il place ca sunt chiar verisori de a 2

| NicollNikkyKv explică (pentru Azµre):

De fapt nu eu am pus-o ea s-a dus si l-a intrebat intamplator.

4 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Cred ca prietena ta e geloasa pe tine si de aceia a vrut sa va despartiti. Poate daca vorbesti cu ea iti va spune motivul cert pentru care nu vrea sa mai fii cu baiatul acela.Cred ca baiatul s-a simtit prost probabil a aflat ca prietena ta nu vrea sa fiti impreuna.Te sfatuiesc sa vorbiti si sa rezorvati totul.Succes!