| Roxiiiii a întrebat:

Buna TPU.
Am o problema
Deci sa va povestesc.Sunt impreuna cu un baiat. Dar el e dintr`un oras eu din altul. Dar comunicam foarte des.
Toata ziua vorbim pe mess.
Azi o colega de a lui.care il place si ea bineinteles si mi-a zis ca i ciuda pe mine ca stau cu el. mi-a zis ca cica a sarutat-o straight face
Am ramas.muta.
L`am intrebat daca e adevarat.
A zis ca el nu o sarutato
Ia dat doar o pupica pe obraz in loc de ceau ca cica el asa saluta fetele.
Si dupa a inceput sa-mi faca declaratii
La care am ramas muta
Pur si simplu pareau atat de sinceresigh
Imi spunea ca ma adora
Ca sunt viata lui
Si etc.
Bun. Dati-mi un sfat. Ce sa cred? Nu stiu daca e adevarat. Dar stiu sigur ca oricum colega aia a lui vrea sa ne despartim pentru ca i ciuda.
Deci oare doar o inventat ea din ciuda.
Sau e adevarat?sigh Ce pot sa fac
Va rog mult niste sfaturii
Multumesc:*

4 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Relatiile de la distanta sunt cu probleme!

| andreea_9470 a răspuns:

Pfff...esti prea geloasabig grin foarte importanta intr-o relatie este increderea.trebuie sa ai incredere in prietenul tau, pana nu iti dovedeste contrariul, desigur. nu poti sa crezi orice si mai ales sa crezi pe cineva care e indragostit de prietenul tau... e o prostie. e clar ca vrea sa va desparta si face din tantar armasar. poate i-a dat un pupic pe obraz, dar nu e sfarsitul lumii. ai incredere doar in "surse sigure".

:*

| AshEldo a răspuns:

Baiatul asta a fost scos la licitatie... tu si inca o colega va bateti pe el(ma bag si eu daca imi spuneti unde sa vin)rolling on the floorsa fie de calitaterolling on the floordaaa, deci las-o pe colega ta sa trancane tu doar nu-l cicali pe baiat (ca s-ar putea sa se sature de crizele tale de gelozie)ai incredere in el? atunci nu o baga in seama pe rivala.Si cand licitati sa te gandesti si la mine rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff... daca era ca baiatul sa o sarute cu adevarat pe fata sunt sigur ca fata nu iti spunea in fata. e nasol. vrea doar sa iti faca ciuda :\ cred ca baiatu spune adevaru...cine stie