Nu stiu daca esti troll sau nu, dar daca e reala povestea ta, nu e nimic in neregula cu ceea ce simti, pentru ca nu e fratele tau. Nu aveti acelasi sange. Exista un pilot de MotoGP pe care-l cheama Miguel Oliveira si care e exact in aceeasi situatie ca si voi, cu fiica celei de-a doua sotii a tatalui lui. Sunt impreuna in secret de mai multi ani, de cand aveau amandoi vreo 13 ani cred, iar acum vreun an s-au logodit si se vor casatori.
Camianonimacami
Rank 1.432.324 din 1.432.324
Înregistrat la 5 Iul 2021
Ultima logare: 5 Iul 2021
Utilizator Junior
Ia uite aici...
Bravo, povestea ta a fost nominalizată pentru premiul Oscar.
Ce demonstrează asta? Ca și-a făcut cont sa pună o întrebare.
De ce e troll, ca nu ma prind? Nu majoritatea își fac cont de prima data ca să întrebe ceva?
Mi-am făcut cont acum pentru a pune aceasta întrebare.
Așa este... mulțumesc!
Povestea ta e cringe rău, asa cum ar trebui sa fie pentru vârsta pe care o ai.
Nu ai nevoie de sfaturi, pentru ca la vârsta ta, nu e ceva ce poți face corect sau greșit, legat de subiectul ăsta.
Continua sa faci ce ai făcut și pana acum și dacă e sa fiți împreună, e ok, dacă nu, nu.
Nu e ca și cum ai avea 30 de ani și o decizie te-ar duce într-un anume punct, iar alta decizie într-un punct total diferit.
Dacă ii spui ca îl placi sau nu, dacă îl săruți, dacă continui sa ieși cu el, dacă îl uiți, e irelevant, pentru ca ori va duce la aproximativ același rezultat, ori nu va conta, pentru ca probabil ce simți acum va trece în câteva luni, ani, etc.
Și dacă nu, e fratele tău vitreg, va fi mereu acolo să-i spui ca îl placi, să-ți mai dea o șansă în cazul în care nu te place, sa fiți prieteni, etc. Adică ai șanse nenumărate, nu are niciun sens sa te gândești ce sa faci, pentru ca aproape orice decizie ai lua, te va duce în același punct. Va fi mereu o persoana apropiata ție, nu pleacă nicăieri, nu îl ratezi dacă nu-i spui ca îl iubești. Dacă e sa fiți împreună, veți fi cândva.
Hai ca am scris aceeași propoziție în 15 de rânduri.
Heei!
Nu e nimic in neregula cu lucrul asta, chiar daca social asa se spune
Singurul lucru in neregula este ca el face parte dintr-o realtie si ar trebui sa-i puna punct inainte sa inceapa ceva cu tine
Am vazut veri si frati buni casatoriti, tu de ce n-ai putea daca e vitreg?
Cei care te judeca nu fac altceva decat sa se descrie pe ei
Mult succes!
MaliceThemen întreabă: